icon

Prvý a druhý prirodzený pôrod

Dnes o 13:33

Ahoj , rada by som si prečítala vaše príbehy, ak by ste sa chceli podeliť o vaše pôrody .

Ja čakám druhé bábätko a viem že každý pôrod je iný ale rada by som si prečítala aj nejaké príbehy aký ste mali prvý a druhý pôrod

Prvý som mala celkom rýchly o 8 začali kontrakcie a o 16 sa narodila dcérka , neviem z čím počítať pri druhom 😃 a ako sa pomaly týždne blížia ku koncu tak mi to tak prechádza hlavou

anonym_e0b047
Dnes o 13:43

druhý som mala o polovicu rýchlejší ako prvý.
Pri prvom som prišla do nemocnice kedysi v noci - dieťa sa narodilo o 11 h ráno
pri druhom som prišla po 20 hod. a bábo sa narodilo krátko po polnoci.

anonym_2d5973
Dnes o 14:08

Prvý bol 16h dlhý na koniec som bola totálne unavená nevládala som ani tlaciť,.museli mi pomôcť.
Druhý bol oproti tomu rýchli, celú noc som nespala kvôli staršej, o 7mej rano začala odtekať voda. Muž ma vzal do pôrodnice, rodila som 37tt. V tom priviedli kamarátku na akútnu sekciu zrazu okolo mňa nikto nebol a ja som zaspala. Sestrička má zobudila podobe s tým či som prišla rodiť či spať. Od toho momentu to bolo rýchle cítila som hlavičku ako som kráčala zo vzdyvhárne na pôrodnú sálu, dieťa sa narodilo o 14:30

jablkovastrudla
Dnes o 14:11

Prvy porod bol rychli, okolo 11 sme prisli do nemocnice a maly sa narodil o 2.
Druhy porod bol rychli a hlavne necakany, porodila som o mesiac skor. Porodila som ked som Isla do nemocnice na krv. O 9 som bola v nemocnici, okolo 10 mi zacali kontrakcie tak ma dali na pasy, o 11 na izbu a pred 1 sa maly narodil. Ja som mala jedine stastie ze som bola v nemocnici, inak by som porodila doma 😅
Tebe prajeme rychli a dobru porod 🤞🏼

anonym_1bde77
Dnes o 14:17

Prvy 26hod, druhy bol o polku krarsi 12hod. Druhy bol lepsi lebo som.nemala problem s hemeridmi, tak som normalne fungovala, pri prvom som aj bola dost šita a tie problemy mi robili velmi dlho problem a hlavne vstavanie z postele :D

anonym_41d219
Dnes o 14:21

Oba dlhe, prvy, den kontraktcie, potom prepichli pl.vodu. druhy voda sama praskla, ale porod az dalsi den, teda o den a pol

martinka13
Dnes o 14:29

Prvý 18 hodín a druhý 4 od prvej kontrakcie. Prvú hodinu som mala len 4. Takze neporovnateľne jednoduchší

maryetta
Dnes o 14:29

Prvy 28 hodin skoncil akutnou sekciou.
Druhy vbac 6 hodin.
Treti a stvrty 3hodky.

anonym_c22b57
Dnes o 14:31

Obidva porody trvali rovnako dlho cca 10 hod. ale druhy bol bolestivejsi lebo nezabral epi.

kiki68
Dnes o 19:03

@anonym_autor druhy o vyse polovicu kratsi. A vacsie bolesti ako prvy, velmi rychlo to islo, az prilis, dieta to ledva zvladlo to tempo. Ako v tomto to bolo nie take cool, ale inak rychly porod, prisla a porodila.

anonym_e9a3ff
Dnes o 20:06

@anonym_autor od zaciatku kontrakcii prvy 3,5 hod. a druhy 2 hod. Pri druhom sme mali, co robit, aby sme stihli prist do porodnice, bola to rychlovka. A to som sa chystala pri oboch na epiduralku, no na to nebol ani cas, ani to nebolo potrebne.

anonym_3e495e
Dnes o 20:10

@anonym_autor Prvý bol uff...nečakala som taký...povedala som nikdy viac 🙈 Bola som mladá, ale nato ma nik nepripravil pred 30timi rokmi,že môže byť taký ťažký pôrod. Ale stálo to zato 🧡 Druhý po 8.rokoch KP prirodzene. 12h kontrakcie,ale ľahší ako prvý. Prvý je dodnes moja nočná mora. Museli mi ju doslova vytláčať narodila sa celá modrá. V piatok o polnoci mi odtiekla voda a v sobotu večer pred 22h som porodila.
Držím palce bude to fajn neboj sa 🙏🍀

anonym_1781a1
Dnes o 20:34

Prvý do 4 hod., otrasný
Druhý do 1hod.20min. ,tiež otrasný
Držím ti palce, nech máš pekne spomienky
Ja som pozerala asi moc romantických filmov , ako zabudneš, keď uvidíš dieťa .. prd zabudnem

anonym_cda25d
Dnes o 21:17

Prvý:kontrakcie cca od 17:00 také že už som vedela že musím ísť a porodila som s epiduralom o pol tretej ráno.Druhy : odtiekla hlienova zátka cca 10:00 kontrakcie žiadne a o dva dni vyvolavanie keďže mi odtekala plodová voda a pôrod nikde .Bez epiduralu a s bolesťami na umretie