Prvý a druhý prirodzený pôrod
Ahoj , rada by som si prečítala vaše príbehy, ak by ste sa chceli podeliť o vaše pôrody .
Ja čakám druhé bábätko a viem že každý pôrod je iný ale rada by som si prečítala aj nejaké príbehy aký ste mali prvý a druhý pôrod
Prvý som mala celkom rýchly o 8 začali kontrakcie a o 16 sa narodila dcérka , neviem z čím počítať pri druhom 😃 a ako sa pomaly týždne blížia ku koncu tak mi to tak prechádza hlavou
Prvý bol 16h dlhý na koniec som bola totálne unavená nevládala som ani tlaciť,.museli mi pomôcť.
Druhý bol oproti tomu rýchli, celú noc som nespala kvôli staršej, o 7mej rano začala odtekať voda. Muž ma vzal do pôrodnice, rodila som 37tt. V tom priviedli kamarátku na akútnu sekciu zrazu okolo mňa nikto nebol a ja som zaspala. Sestrička má zobudila podobe s tým či som prišla rodiť či spať. Od toho momentu to bolo rýchle cítila som hlavičku ako som kráčala zo vzdyvhárne na pôrodnú sálu, dieťa sa narodilo o 14:30
Prvy porod bol rychli, okolo 11 sme prisli do nemocnice a maly sa narodil o 2.
Druhy porod bol rychli a hlavne necakany, porodila som o mesiac skor. Porodila som ked som Isla do nemocnice na krv. O 9 som bola v nemocnici, okolo 10 mi zacali kontrakcie tak ma dali na pasy, o 11 na izbu a pred 1 sa maly narodil. Ja som mala jedine stastie ze som bola v nemocnici, inak by som porodila doma 😅
Tebe prajeme rychli a dobru porod 🤞🏼
Prvy 26hod, druhy bol o polku krarsi 12hod. Druhy bol lepsi lebo som.nemala problem s hemeridmi, tak som normalne fungovala, pri prvom som aj bola dost šita a tie problemy mi robili velmi dlho problem a hlavne vstavanie z postele :D
Oba dlhe, prvy, den kontraktcie, potom prepichli pl.vodu. druhy voda sama praskla, ale porod az dalsi den, teda o den a pol
Prvý 18 hodín a druhý 4 od prvej kontrakcie. Prvú hodinu som mala len 4. Takze neporovnateľne jednoduchší
Prvy 28 hodin skoncil akutnou sekciou.
Druhy vbac 6 hodin.
Treti a stvrty 3hodky.
Obidva porody trvali rovnako dlho cca 10 hod. ale druhy bol bolestivejsi lebo nezabral epi.
@anonym_autor druhy o vyse polovicu kratsi. A vacsie bolesti ako prvy, velmi rychlo to islo, az prilis, dieta to ledva zvladlo to tempo. Ako v tomto to bolo nie take cool, ale inak rychly porod, prisla a porodila.
@anonym_autor od zaciatku kontrakcii prvy 3,5 hod. a druhy 2 hod. Pri druhom sme mali, co robit, aby sme stihli prist do porodnice, bola to rychlovka. A to som sa chystala pri oboch na epiduralku, no na to nebol ani cas, ani to nebolo potrebne.
@anonym_autor Prvý bol uff...nečakala som taký...povedala som nikdy viac 🙈 Bola som mladá, ale nato ma nik nepripravil pred 30timi rokmi,že môže byť taký ťažký pôrod. Ale stálo to zato 🧡 Druhý po 8.rokoch KP prirodzene. 12h kontrakcie,ale ľahší ako prvý. Prvý je dodnes moja nočná mora. Museli mi ju doslova vytláčať narodila sa celá modrá. V piatok o polnoci mi odtiekla voda a v sobotu večer pred 22h som porodila.
Držím palce bude to fajn neboj sa 🙏🍀
Prvý do 4 hod., otrasný
Druhý do 1hod.20min. ,tiež otrasný
Držím ti palce, nech máš pekne spomienky
Ja som pozerala asi moc romantických filmov , ako zabudneš, keď uvidíš dieťa .. prd zabudnem
Prvý:kontrakcie cca od 17:00 také že už som vedela že musím ísť a porodila som s epiduralom o pol tretej ráno.Druhy : odtiekla hlienova zátka cca 10:00 kontrakcie žiadne a o dva dni vyvolavanie keďže mi odtekala plodová voda a pôrod nikde .Bez epiduralu a s bolesťami na umretie

druhý som mala o polovicu rýchlejší ako prvý.
Pri prvom som prišla do nemocnice kedysi v noci - dieťa sa narodilo o 11 h ráno
pri druhom som prišla po 20 hod. a bábo sa narodilo krátko po polnoci.