Prvý pôrod sa blíži – ako zvládnuť bolesť?
Ahojte moj termin je 18.02 13.02 mam Termin v nemonici ze ak nieco nebude ok vyvolame ale obcas mavam velmi silne bolesti ale prejde to a potom uz nic velmi sa bojim porodu je to prvy porod ta bolest je velmi neprijemne neviem si predstavit ze to bude boliet viac dychanie mu nepomaha co pomohlo vam?
@dari226 mozem sediet lezat na chrbate po epi normalne?
Super. Mne epi narobila problemy. Ale mam kamosku ktora tiez ako prvorodicka si dala epi-lebo ved prvy porod. Bude to dlho. A fakt neviem ci do hodiny.... porodila.
Ja som mala pri prvom epi. Porod bol o pol noci. A iba par hodin som musela po narkoze lezat.
Ale kvoli epi neviem... to uz podla mna dnes mozes normalne fungovat.
Jasne ze mozes lezat na chrbte po epi
@maryetta ja uz sa citim dnes ovela lepsie tak ako som sa epi bala teraz zanu ďakujem ze nieco take existuje 🍀

@maryetta ďakujem no nakoniec ano bolo to rychle teda ja si myslim ze kvoli epi lebo 12teho nad ranom som mala bolesti 4/5hodin dali sa prisla som ze 2cm ale bolesti stále boli dali ma do vane lieky infuzka a bola som na 4 ale bolesti boli neprijemne proste som citiliva ze to nedavam Revala som atd....Takze jedina cesta bola epi dali mi ju a vazne do 20minit mi odtiekla plodova voda ale bolesti som citliva na lavej strane dopichli a potom som citila uz len tlak na tlacenie cize to bolo fajn na prvy porod ani sitie som necitila inak po epi mozem lezat spat na chrbate?