Pýtal sa vás každý po pôrode či kojíte?
Zaujímala by ma takáto vec, lebo konkrétne mňa ľudia bombardovali hlavne takouto otázkou a ani ich nezaujímalo, ako sa mám. Dosť mi to liezlo na nervy. Zažili ste to niekedy?
no mna sa pytali, ale tak ja som to brala sportovo...povedala som ze ano...mna skor teraz vytaca otazka typu a to este kojis?a ked poviem ze ano tak na mna pozeraju ako keby som prisla z marsu..maly ma 8 mesiacov tak neviem co je na tom divne :D
Mne sa bohužial kojiť nepodarilo dokonca sme pre to skončili v nemocnici a to ste mali vidieť tie pohlady ked na tuto otrepanú otázku odpoviete nie, dokonca mi bolo vynadané aká som to nemožná matka. Teraz čakám druhé a už som vyzbrojená čajmi, odsávačkami, laktačná poradkyna na telefóne tak hadam to víde.
Takmer každý sa pýtal 😔 Od blízkych ľudí mi to nevadilo, od ostatných mi to prišlo prinajmenšom divné 😝
Najhoršie ale premňa bolo keď sa každý pýtal dokedy ešte budem kojiť a komentoval, že už to nie je potrebné... kojila som do 2 rokov 😕

tak čo sa týka mojich kojení - syna takmer do troch rokov až kým nenastúpil do škôlky a momentálne mám takmer dvojročnú dcéru a kojíme stále. Je to podľa mňa to najprirodzenejšie a najkrajšie čo môže byť. Tetu mám detskú lekárku a tá sa smeje, že by stačilo do roka, ja viem že to už energeticky dieťa nepotrebuje ale kojenie nie je len o naplnení bruška ale aj o blízkosti. A na čo dávať umelé mlieko alebo kravské, keď môže stále dostávať to prirodzené.