Rady na prirodzené vyvolanie pôrodu
Ahojte maminky, poraďte ako dopomôcť k vyvolaniu pôrodu?
Viem že každé bábätko je iné a príde kedy sa mu bude chcieť.
Ale nerada by som mala vyvolaný pôrod.
Preto by som chcela nejaké vaše rady.
Sex, schody, maliníkový čaj pijem… no zatiaľ nič
Som 40+2tt
Mne nepomohlo absolútne nič.. Nebola som otvorená ani na jeden milimeter a to som bola 40+4... Po vyvolavačke som asi o hodinu mala cisársky..
Ak môžem z mojej skúsenosti, nepomôže ti nič.. fitlopta, maliník, ďatle, nič nepomohlo... proste nebol čas.. bola som vyvolávať. mohla som sa aj na hlavu postaviť
@allisa00 Bola som 40+2 nevyzeralo to absolutne na porod otvorena na spic prsta..posantili sme s manzelom asi 2 krat v ten den a zhruba hodinu na to mi zacali kontrakcie a uz sme aj isli do porodnice, rodila som sice 28 hodin ale vypytala sa nam sama nakoniec bez vyvolavania 🙏🏻😊a to som skusala vsetko ale toto nakoniec zabralo..ten ejakulat nejak dopomaha tomu krcku aby sa otvaral 😉 drzim palce
@allisa00 mne nepomohlo nič, daj sa radšej do pohody a uži si to ticho. Všetko bude tak, ako má byť. 😊
@allisa00 ja som rodila 40+4 pila som asi týždeň malinik urobila som si asi raz naparku a druhýkrát caj z malinika alchemiky vyliala do vane a sadla dotoho a na druhy den poobede mi odtiekla voda🥹🫣😆 ale ci to bolo z toho to neviem😆
Nemali ste niektorá prosím vás zakalenú plodovú vodu?
V stredu som mala poradňu a gynekológ mi povedal že je mierne zakalená.
Keď som sa pýtala či to nejako neprekáža povedal mi že nie, lebo prietoky sú v poriadku.
Najbližšie mám ísť v utorok… ale neviem som z toho celkom nesvoja

Tiež som bola asi 40+3 tt a vôbec to na pôrod nevyzeralo. Doktorka mi spravila Hamiltonov hmat, povedala že si mám spraviť horúci kúpeľ a romantiku s manželom 😁 v noci začali bolesti a do rána som porodila 🙂