icon

Riziká otehotnenia počas šestonedelia

nikola599
26. apr 2015

Ahoj baby som 3 týždne po sestonedeli a som zahojena a už sa necistim necistila som sa už po tyzdni po porode a teraz aj vytok nemam ako sú rizika otehotnenia počas sestonedelia . Ochranu ešte nemam lebo kontrolu mam až o tri týždne keď mi ma skončiť sestonedelie len mam taky zlý pocit s toho ze som mala styk s manzelok nechraneny ale preruseny len sa bojím či mu niečo neuslo a ja zase neotehotniem lebo on si nedál povedat .mam strach veľký

dadulka256
27. apr 2015

opýtaj sa odborníka na stránke www.poradnagynekologa.sk

cailinevelyn
27. apr 2015

dobra odpoved je aj na mamilla.sk

applede
27. apr 2015

@nikola599 inak pozeram ze deturence mate pekne za sebou hned....to tretie by sa tam uz "stratilo" neboj nic 😀 🙂

jolly84
27. apr 2015

@nikola599 on si nedal povedať 😀

tjaden
30. apr 2015

@nikola599 preboha to si bola schopná mať sex tak skoro po pôrode?? fúúha 😀 ja až po polroku!

patrisha90
3. jún 2015

Ja ešte mám týždeň do konca sestonedelia,ale dnes sme to s manželom vyskúšali.Bála som sa,ale v pohode 🙂

dugyna
3. jún 2015

hm tu nejde o to ci spinis ci nespinis..maternica nausi byt zahojena a je tam teda skor riziko zapalu poporodnej rany vnutri...preto je to vlastne sestonedelie- ze zena sa nema chranit pred sexom koli otehotneniu ale koli moznej infekcii..
co sa tyka moznosti otehotnenia...je taka ista ako keby si pocas normalneho zivota mala sex s manzelom nechraneny prerusny a nevies ci mas plodne alebo nemas plodne dni...
je vela zien ktore ovuluje este pocas sestonedelia aj naprik tomu ze koja...a preto otehotneju hned po porode opat...

romanadam1626
5. aug 2024

@tjaden prečo az tak neskoro?
My po 2 mesiacoch od pôrodu 🙂

sisska96
5. aug 2024

Tak sa chráňte keď nechcete tretie