icon

Robíte si masáž hrádze pred pôrodom?

Dnes o 06:39

Robíte alebo ste si to robili? Ja som sa až teraz o Tom dozvedela a to som v 9 mesiaci už 😅 tak či niektorej to ozaj pomohlo 🙂

anonym_7d508a
Dnes o 06:40

Pozri sa, uskodit to neuskodi. Pri jednom som robila, mala som (len) par stehov. Pri druhom nie, bola som bez stehu 😃

svetlonos
Dnes o 07:03
@anonym_7d508a

Pozri sa, uskodit to neuskodi. Pri jednom som robila, mala som (len) par stehov. Pri druhom nie, bola som bez stehu 😃

@anonym_7d508a
@anonym_autor
ja tiez pri prvom ano, sili ma 45 minut. Pri druhom nie, sili 2 minuty 😁.

autor
Dnes o 07:57

Tak potom teda neviem či to pomáha 😅
A čaj Malinovo ostružinovy a ľanové semienka ste brali?

mullerova46
Dnes o 08:09

@anonym_autor po rozhovore s dulou je účinnejšie robiť naparku 🙂 pri prvom sme robili od 34 týždňa masáž hrádze, ta vyviazla bez poranení pri 3.7 kg dieťati 🙂 ale vnútorne som mala trhliny takže teraz budem robiť naparku ktorá uvoľní pôrodné cesty nie len hrádzu 🙂
Píla som malinove listy, semiačka a ďatle jedla 😀 toto je to najmenej čo môžem skúsiť pre lepší pôrod

anonym_ad4ee3
Dnes o 08:14

@anonym_autor ano, pri druhom porode a pomohlo to neskutocne, posledny mesiac tiez som zacala

kiki68
Dnes o 10:09

Ja som robila pocas cvicenia s epinom, no dva porody a mini poranenia. Nemam ziadne jazvy, nemam nic takeho zasadneho, ze by to menili tam dole stav esteticky, alebo zdravotne.

kiki68
Dnes o 10:12
@mullerova46

@anonym_autor po rozhovore s dulou je účinnejšie robiť naparku 🙂 pri prvom sme robili od 34 týždňa masáž hrádze, ta vyviazla bez poranení pri 3.7 kg dieťati 🙂 ale vnútorne som mala trhliny takže teraz budem robiť naparku ktorá uvoľní pôrodné cesty nie len hrádzu 🙂
Píla som malinove listy, semiačka a ďatle jedla 😀 toto je to najmenej čo môžem skúsiť pre lepší pôrod

@mullerova46 ja som tiez jedla datle, ananas, mango a pila ten caj. Naparku som nerobila skrz to, ze mi tam popraskali zilky po prvom porode. Ale mne praskaju cely zivot. Tak mne to neodporucali. Inak by som ju skusila, hoci v juni/ juli pro 34 stupnoch vonku….

mullerova46
Dnes o 12:08
@kiki68

@mullerova46 ja som tiez jedla datle, ananas, mango a pila ten caj. Naparku som nerobila skrz to, ze mi tam popraskali zilky po prvom porode. Ale mne praskaju cely zivot. Tak mne to neodporucali. Inak by som ju skusila, hoci v juni/ juli pro 34 stupnoch vonku….

@kiki68 to tiež si neviem predstaviť v lete robiť naparku keď naparka je celý deň vonku 😂

kiki68
Dnes o 14:04
@mullerova46

@kiki68 to tiež si neviem predstaviť v lete robiť naparku keď naparka je celý deň vonku 😂

@mullerova46 ved toto, ale mozno to prirodzene ta teplota pomohlo a teda som mala rychly porod bez vacsich poraneni. To ozaj skoda na par stehov.

anonym_d70baf
Dnes o 14:06

Ja odporucam aniball.Pri prvom som bola fakt dost zasivana.Pri druhom som cvicila a okrem drobnych vnutornych stehov som zvonkunnic nemala a 2 hodiny po porode veselo sedela a behala.Pri prvom som si 2 tyzdne sadnut nevedela.

anonym_d70baf
Dnes o 14:07

Lan,maliny a podobne caje su blbosti.Za mna urcite.Neuskodia samozrejme ale v tom co ptrebujes ti nijak nepomozu.

anonym_7589ab
Dnes o 14:10

Áno pred pôrodom som robila masáž, mala som aj naparku, jedla som ďatle aj lanové semiačka. Pôrod rýchly bez nastrihu bez poškodenia a šitia

anonym_7589ab
Dnes o 14:11

Ešte som zabudla dodať že aj aniballn som párkrát použila