icon

Rodia sa deti po umelom oplodnení na termín?

14. jan 2025

Ahojte ak ste absolvovali umelé oplodnenie narodila sa Vase deticky na termin?

rachel36a
14. jan 2025

Náš sa narodil o 12 dní skôr...ale či sa dieta narodí, skôr, neskôr alebo na termín, nemá nič spoločné s umelým oplodnenim

vanilkovazmrzka
14. jan 2025

Nemyslim si ze porod pred/v/po termine nejako suvisi so sposobom oplodnenia.

e1i
14. jan 2025

Dcera bola predcasne o 11t. Akutna sekcia takze syn bol planovanou 12 dni pred tp. Kamoska mala sekciu tyzden po termine. Nijak to nesuvisi s ivf to kedy sa narodi.

autor
14. jan 2025

@rachel36a vsetkym pekne ďakujem za odpoved som 35+1 zajtra mam poslednu kontrolu u zenskej som zvedava co povie ale mala je hlavou otocena dole uz vyse mesiaca len ma tak zaujimalo ze ci to nejak suvisu s Terminom porodu mam velke obavy budem rodit prvy krat snazim sa mysliet pozitvne ale vnutorne sa velmi bojim....

barju
15. jan 2025

Nás sa narodil 9 dní po termíne

mirkam3
15. jan 2025

Náš 8 dni po termíne

gaia14
15. jan 2025

4 dni po termine, hlavou dolu bola snad od siesteho mesiaca. Hlavne klud 🙂 zachvilu mas babatko v naruci. Drzim palce

andreatytler
15. jan 2025

Moj sa narodil presne v termine, ale bola to planovana sekcia. Ak by nebola, urcite by sa rodil po termine.
Ja viem tak ze IVF sa povazuje za rizikovy faktor v tehotenstve a teda lekari nenechavaju porod na prirodu. Statisticky sa najmenej mrtvych deti rodi v 38 tyzdni a teda lekari radi vyvolaju porod o 2 tyzdne skor aby boli sance na uspesne donosonie co najvacsie.

malalienka85
15. jan 2025

Môj sa narodil presne o mesiac skôr..

michaela329
15. jan 2025

Tak sa nerodia ani deti po normálnom oplodnení 😀

autor
15. jan 2025

@malalienka85 a bolo vsetko ok? Dnes som bola na poslednej kontrole som 35+1 mala vsetko ok ale vraj sa mi narodi mensie dieta a vazi 2100gramov ale v nemocnici mi vzdy povedali o 300gramov viac nez zenska netusim ako sa to povie po slovensky ale po nemecky je to Eine Fetale Wachstumsrestriktion (FWR) obmedzenie rastu plodu kvoli placente a ze asi ju budu musiet vybrat skorej a nechcem cisarky velmi sa bojim hlavou dole je otocena uz viac ako mesiac a z dola som zavreta ctg mi tiez robili a vsetko bolo ok ale vraj sa mi narodi do prekladu krehke cize jemne dieta....

malalienka85
15. jan 2025

Synček vážil 2400 g meral 41cm no drobček drobunký, ja som mala nakoniec akútnu sekciu. 8 dni sme boli v nemocnici z toho prvé 4 bol v inkubatore pretože nechcel papat a mal menšie problémy s dýchaním. Mal aj silnu zltacku. Doma už bolo všetko ok prešli sme všetkými vyšetreniami a bol zdravé bábätko. Svojich rovesníkov dobehol a nakoniec aj predbehol z triedy je najvyšší 🙂

gagik
15. jan 2025

Po termine uplne Ok.

autor
15. jan 2025

@malalienka85 to mas tesi 🍀❤️ Dufam ze to aj snami odpadnem vsetko dobre......

autor
15. jan 2025

@gagik super 👍

malalienka85
15. jan 2025

Určite, držím palce 🫶🏽

autor
16. jan 2025

@malalienka85 ďakujem ☺️ ...tak mala ma 2200gramov a ze budem chodit kazdy tyzden na kontrolu do nemonici ale pravde podobne ju vyberu von v 37 tyzdni ale hlavicku ma uz uplne dole...

misickaminnie12012
24. jan 2025

prvy sa narodil 26tt druhy presne na termin, to ci je alebo nieje umele je to jedno, v nemocnici som bola jedina ktora bola po umelom zeny rodili skor a nie koli tomu ci boli na umelom ..