icon

Rodíme vo Viedni. Máte s tým skúsenosti?

rani
6. okt 2009

Mile mamicky, ci tehulky, ktore zijete tu vo Viedni, ocenim vase skusenosti a nazory na jednotlive nemocnice, gynekologov ap. Ja mam momentalne dnes akurat termin porodu a vyzera to tak, ze budem prenasat.... 😒 Rodit budem v St. Josef Krankenhaus v 13. okrsku, mala, utulna nemocnica, ktoru spravuju reholne sestricky. 🙂 Tak piste - ci uz pozitivne, alebo negativne skusenosti.

Strana
z4
catlyn
6. mar 2021

@katstyle a nakolko tu tolko rokov zijes, platis si poistenie a ovladas jazyk ja by som sukromne pripoistenie neriesila - rodila som vo Viedni 2 krat a nikdy nebol problem s normalnym poistenim, nic som nedoplacala ani v nemocniciach a normalny standart som dostala, co bolo uplne postacujuce na tie 3 dni co tam stravis . Na izbe sme boli pri mojom prvom porode 2 a pri druhom som mala izbu sama pre seba a manzel tam bol so mnou. Ale rozhodnutie je na Tebe. Ja som myslela ze sa taketo poistenie da uzatvorit len pred otehotnenim a nie uz pocas.

catlyn
6. mar 2021

@katstyle nie pocas korony, ked zacal tento blazninec mal maly 3 mesiace. Mozno sa Ti tu este ozve niekto kto si to uz zazil pocas takychto opatreni. Ale pokial viem doprovod mat mozes i teraz. To bolo hlavne pre mna ze by som tam nebola sama

Strana
z4