Sekcia a jazva po nej
Ahojte maminky.Viem, ze uz je tu asi vela podobnych tem, na temu, co sa pytam ja, ale, predsalen sa Vas chcem spytat...
Som po sekcii 6 tyzdnov.Najskor sa mi jazva zahojila celkom....avsak, pri namahe a mojimi dvoma drobcami, sa mi cast jazvy nanovo otvorila. Mam asi v strede jazvy dve bublinky(kopceky), su zacervenale, nebolestive a pri ich stlaceni, mi z nich cosi vyteká...niekedy si nájdem aj stopy krvi. Ranu si dodnes umývam repíkom....
Čo by mi pomohlo sa som sa ich zbavila?...
Dakujem...
baby používali ste po sekcii stahovací pás? môže sa to, alebo to tlačí na jazvu? ak ste používali tak ste mali špeciálny popôrodný alebo obyčajný? a odkedy ste ho nosili? ďakujem za každú odpoved
Ahojte, ako ldho sa vám ta rana a jazva liečili? Myslím pokým odozneli tie najvačšie bolesti, čo vám an to v nemocnici dali? ďakujem

ahojte mam dve deti prve bolo normalnym porodom a dnes ma tri roky a druhe prislo na svet cisarskym v january tohto roku a chcela som sa vas spytat ci to brusko po sekcii same neskor padne a ci je normalne ze mi vidno stehy tesne pod kožou ma niektora s tym skusenosti starsie ako ja dakujem za odpoved 🙂