Skúsenosti s akútnym cisárskym rezom v 37. týždni
Rodili ste niektorá takto skoro? Malo babatko nejake komplikácie napr s dychanim? Alebo sa považuje uz sa riadne donosene?
Dakujem velmi pekne za vaše skusenosti; bojim sa😖
@marhulka13 vazne? Waw tak super viem ze začiatkom 38tt je este taky prelomový, taká hranica. O mesiac skor si to ani neviem predstavit ale dobre tak ze ste nemali problémy
Nič zavazne, len sme museli čakať kým priberie a dokonca ani s korením nebol problém. Drzim palce, nech ste v poriadku
@marhulka13 Dakujem krasne
Ja som rodila prirodzene 37+3 a všetko v poriadku už má 10 🥰
@ada_alica chvalabohu🙏dakujem
Ja som mala tiež akútnu sekciu presne v 37 tt odtiekla plodová voda bábätko bolo nožičkami dolu a dcéra je zdravá všetko v uplnom poriadku mala 2800g a 50 cm už ma 9 mesiacov 😉
Tiez 37+2tt akutna sekcia . 2300gr a 47 cm. Vsetko bolo v poriadku😊
Ja som tak rodila dvojičky. 37+5tt. Všetko ok,potrebovali sa len zohriať 20 minút na výhrevnych podlozkach. Maju skoro 6 rokov a nič im nechýba. Nie je dôvod na obavy. Všetko bude dobre. Držím palce.
37+3, vsetko ok. druhe dieta je este o par dni skor a tiez vsetko v poriadku. Jedine v nemocnici sme boli trochu dlhsie kvoli zltacke (7 dni), ine problemy neboli a ani nie su povazivani za predcasniatka
Nemusi a s najvacsou pravdepodobnostou ani nebude mat ziadne probemy, ak akutna sc nie je kvoli jeho stavu. Len kvoli tomu ze sa narodi v 37tt mu nebude nic, toto je uz bezpecny tyzden. Ide o lahku prematuritu s minimalnymi rizikami.
Moja dcéra - sekcia 37+0, 2340g, 46cm. žiadne problemy. Za tri dni nas prepustili. Bola od zaciatku u mna. Nepotrebovala specialnu starostlivosť. Po sekcii sa hned prisala...
Tiež mám dvoch synov 37 t5d a posledný 37t2 d a brali ich ako donosenych
V 38tt som rodila všetky deti (ale obyčajne). To sa považuje za plne donosene. Ty si už takmer tam. Od 30tt je 95% šanca že bábätko bude úplne v poriadku bez akýchkoľvek komplikácií, takže môžeš byť kľudná. 🙂
Ďakujem vam vsetkym za pozitívne správy 🙏
Veď to je normálne donosene dieťa. Neni dôvod na stres. Kamarátka rodila v 28tt. To je ešte len iné psycho
@lucia147852 uff Ano.. tak mam stres prirodzene ..
Sestra rodila 37+3 mala bola úplne v poriadku až na zltacku ale to mala kvôli rozličným krvným skupinám aj jej mladšia a aj môj syn mal. A to mala sestra problém s pečeňou a bola 3 týždne v nemocnici na liekoch už pred tým a nepomohli ani vyvolavacky preto sekcia

Ja som rodila este o mesiac skôr a všetko v poriadku . A to som vtedy bola v tom, že to je už dobrý mesiac a okrem malého babatka bude všetko ok