icon

Skúsenosti s cisárskym rezom bez indikácií

vladuskaa
26. máj 2025

Ahojte chcem sa opýtať mala už niekto z vás aj cisarsky rez bez indikacii?

Strana
z2
maryetta
27. máj 2025

Skoda ze to nejde aj naopak. A telo si vybera... resp sa prisposobuje. Ja som sa extremne bala sekcie. No po 28 hodinach. Nic nepomahalo bola akutna sekcia.
Nastastie mam dalsie porody prirodzene. A to som sa po prvom davala dlhsie dokopy-hlavne hlavu 🙈 predpokladam ze ina by uz do dalsieho tehotenstva ani nesla.
Kazdopadne. Ak si dohodnes lekara-resp zazmluvnis. Zaplatis tak by sa dala aj ta sekcia.
Napise ze porod nepostupoval alebo co....

kiki68
27. máj 2025
@maryetta

Skoda ze to nejde aj naopak. A telo si vybera... resp sa prisposobuje. Ja som sa extremne bala sekcie. No po 28 hodinach. Nic nepomahalo bola akutna sekcia.
Nastastie mam dalsie porody prirodzene. A to som sa po prvom davala dlhsie dokopy-hlavne hlavu 🙈 predpokladam ze ina by uz do dalsieho tehotenstva ani nesla.
Kazdopadne. Ak si dohodnes lekara-resp zazmluvnis. Zaplatis tak by sa dala aj ta sekcia.
Napise ze porod nepostupoval alebo co....

@maryetta staci napisat nepomer panvy a je sekcia, alebo vysoky tlak, zle prietoky, tam je tak vela moznosti a nikto to skumat nebude. Keby chce mat dokaz, staci tu zenu dat lahnut do takej polohy, ze tam na usg naskocia strasne vysledky. Sama som to videla, ked mi robil usg okolo 35tt. To sa vsetko da pomerne pekne naraficit.

maryetta
27. máj 2025
@kiki68

@maryetta staci napisat nepomer panvy a je sekcia, alebo vysoky tlak, zle prietoky, tam je tak vela moznosti a nikto to skumat nebude. Keby chce mat dokaz, staci tu zenu dat lahnut do takej polohy, ze tam na usg naskocia strasne vysledky. Sama som to videla, ked mi robil usg okolo 35tt. To sa vsetko da pomerne pekne naraficit.

@kiki68 ved hej. Keby to mozno nebolo tak sa to nedeje. A teda vidime ze sa to deje. Takze sa to da.

spenat9
27. máj 2025

@vladuskaa iba zapad

radacak
27. máj 2025
@vladuskaa

@vandica hej aj ja si to myslím... že tam.mysi.byt ten dôvod. Keby to bolo tak ľahko tak všetky ženy by.potom.chceli.sekciu🙂

@vladuskaa prvý som mala sekciu,dcéra bola kp
Pri mne ani ten predchádzajúci cisársky nebrali ako indikaciu na ďalšiu sekciu ani to že má celé tehotenstvo bolela jazva ..porodila som prirodzene druhú dcéru a ak by som si mala vybrať do budúcna tak určite prirodzený aj keď som sa po ňom dávala dlhšie dokopy ako po sekcii

vladuskaa
autor
29. máj 2025
@dettilv

Aj ja som si to vybavila.

@dettilv a v akom mesiaci si bola keď si začala chodiť za psychiatrom keď sa môžem opýtať?

vladuskaa
autor
29. máj 2025
@milka1988

@barka1 vidíš a ja by som radšej sekciou aj 10x ... Ja mám tokofobiu, málo sa o nej hovorí a preto automaticky sú tieto ženy odvrhnute

@milka1988 a v ktorom tyzdni si začala.navstevovat psychiatra?

dettilv
29. máj 2025
@vladuskaa

@dettilv a v akom mesiaci si bola keď si začala chodiť za psychiatrom keď sa môžem opýtať?

@vladuskaa nebola som u psychiatra . Ale radšej mi napíš správu keď niečo chces vedieť

milka1988
29. máj 2025
@vladuskaa

@milka1988 a v ktorom tyzdni si začala.navstevovat psychiatra?

@vladuskaa tuším az v 7-8 tak nejako

Strana
z2