icon

Skúsenosti s pôrodom štvrtého dieťaťa

Včera o 20:00

Je tu nejaká mamička ktorá ma 4.deti? Aký bol pôrod? Prípade komplikácie a zdravotne ťažkosti po pôrode myslím ženy.
Ďakujem.

anonym_5e79c1
Včera o 20:04

Tehotenstvo Ok, pôrod OK.
Ak myslíš matku - mňa tak som nemala vôbec žiadne problémy po pôrode. Pokojne som mohla vstať a rovno z pôrodnej sály odísť domov. Nepustili ma.

zuzinka888
Včera o 20:05

Ja, a priebeh v pohode, aj porod aj to ostatne. Cesta uz bola vyorana- takze bez zraneni ci nastrihu🙈

autor
Včera o 20:21
@anonym_5e79c1

Tehotenstvo Ok, pôrod OK.
Ak myslíš matku - mňa tak som nemala vôbec žiadne problémy po pôrode. Pokojne som mohla vstať a rovno z pôrodnej sály odísť domov. Nepustili ma.

@anonym_5e79c1 a vek ostatných deti ?

anonym_5e79c1
Včera o 20:30
@anonym_autor

@anonym_5e79c1 a vek ostatných deti ?

@anonym_autor 18m, 4r, 13

anonym_dd28fa
Včera o 20:33

Mam 4 deti, 12, 10, 5 a 3 roky.
Nemozem teda povedat, ze to bolo bez komplikacii, ale komplikacia bola vysoky tlak ku koncu, preto mi porody vyvolavali, treti aj stvrty. Treti v 39.tyzdni, pustili vodu a do 45 minut bolo porodene, stvrty vyvolavany v 38.tyzdni, tam sa robil oxytocinovy test, antibiotika som mala, mala mala slabsie ozvy, trvalo to dlhsie, ako treti porod, ale vcelku ok, ten zaver bol uz dost rychly potom. Nemala som nastrihy, sitie. Len poporodna adaptacia - moja, bola horsia, lebo mi vysadili lieky na tlak a bola to katastrofa s tym. Potom sa mi spustila hypertyreoza, ale to od druheho porodu vzdy, aj po tretom, tak aj po stvrtom. Ale toto je u mna specifikum, to sa bezne ani nestava.
Ak si zdrava, tak to zvladnes v pohode.

jaja1979
Včera o 21:05

@anonym_autor ja štvrté tehotenstvo bez problémov okrem nízkeho železa, pribrala som len 7 kg, pôrod v termíne, úplne bez komplikácií, bábätko zdravé, na štvrtý deň sme boli doma. Akurát malá slabo priberala, tak som musela dokrmovat, čo pri prvých troch nebolo treba. Ale zvládli sme to, kojila som pol roka plus mierne som dokrmovala. A nerobila som z toho žiadnu vedu, že nekojim ukážkovo tak ako predtým. Dokonca mi prespí takmer celú noc, zobudí sa maximálne 1-2 x v noci. Takže za mňa fajn. Držím palce😘