Som 8 týždňov po pôrode a stále krvácam

evulilik
29. máj 2012

Na 4 deň od porodu zo mna vysiel plodovy obal ktori tam bol ponechany . Nasledne zo mna vytiahol doktor dalsi kusok s tym ze vo mne este nieco zostalo a dostala som injekcie 4 na sťahovanie maternice krvacanie zoslablo az nakoniec som špinila . Nasledne po neustalom špineni som na 4 tyžden začala znova mierne krvacat ale kedze sme boli s malou v nemocnici na detskom tak som k lekarovi isla az 6 tyždňou po porode, na ultrazvuku nevidel nič len to že nie je ešte uzavrety krčok. Znova som dostala 5 injekcii a uz po druhej sa krvacanie zastavilo a zacala som špinit. Po vybrati 5 injekcie bolo už naozaj slabulinke špinenie. Na kontrole dr. povedal že už to vyzera lepsie ale ze spiniť este mozem. Presiel tyzden a ja som tuto nedelu zacala opať krvácať. Čo robit ? Zažila to niektora? Dr. povedal že asi bude cistit ked by som krvacala ale že mi to spraví ambulantne. Teda bez uspatia. Ja mam fakt strach. Bojim sa mu aj zavolat že je to tu znova.

evulilik
autor
29. máj 2012

Ospravedlňujem sa za preklp píšem z mobilu

katy1979
29. máj 2012

nie je to uz nahodou menstruacia? ja som plynule presla zo spinenia do prvej menstruacie po porode.

evulilik
autor
29. máj 2012

@katy1979 No mne dr. Čo som bola po 6 tyždnoch povedal že to by bolo skoro vzhľadom na to že kojím . Navise nemala som bolesti a to krvacanie nie je az take silné ...☹ Vie dr. zistiť či neide o menštruačné krvacanie a ked hej ako ?

pejuska
29. máj 2012

Ahoj..ja som sa po porode cistila asi 3 týždne a potom sa už nekrvacala a teraz znova som zacala..ale tak isto som to mala aj pri prvom porode...ze som znovu krvacala po 6 týždnoch..trvalo to asi týžden a potom som už nemala menzes rok..takze podla mna nieje dovod na strach...

katy1979
29. máj 2012

@evulilik nie je to skoro. kojila som oboch chalanov a mala som to pri oboch. tiez najprv divne pozeral ale potom to skontroloval ze vsetko je ok ze to bude naozaj mrcha.
Je maly pocet zien ktore hned dostanu menzes ale je to mozne

orsi_h
12. júl 2016

@evulilik ako to dopadlo??

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre