icon

Som deň po termíne a neotváram sa, čo bude nasledovať?

simona966
4. okt 2019

Prosím vás som deň po termíne vôbec sa neotváram a mala je stále veľmi vysoko ... V pondelok idem na hospitalizáciu to budem štvrtý deň prenasat ... Mala je už teraz dosť veľká ... Môžu mi pôrod vyvolať aj keď som zatvorená a neotváram sa ? Som prvorodička tak ak niečo píšem trošku inak tak to znamená že sa tomu nerozumiem ... Chcem len pocit radu doktor sa vyjadril že ak sa nebudem otvárat vôbec ukončia to operacne...

Strana
z2
miadi
5. okt 2019

@simona966 tak mne sa v teho neda extra dobre spat 😆hlavne v 9m ked cele telo tlači. Mne sa spalo lepsie hnet po porode. Mala spavala od pol noci do 6 no bola dlhodobo kojena tak celu noc mi bez budenia sa prespala až od 3+ roka a teraz v teho ten spanok tiez nic moc ked musim ist 2x v noci cikat alebo sa zobudim o 5 ze mega hlad 😆este tak by sa dalo povedat ze uživaj si to ticho... Lebo zatial je ticho fajn vec 😃ale ked budes mat dieta a nebudes tesne pri nom tych par minut ticha znamena ze robi nieco .. maze sa sudokremom alebo tvojim make upom alebo čisti šerblik tvojou zubnou kefkou atd 😂ticho uz nikdy nebude to čo byvalo., a ked bude niekde prec s niekym zas ti bude chybat 😊vsetok ten hluk co robi.

kulumulu123
6. okt 2019

@simona966 ja som prenasala 10dni a neotvarala sa dokonca ani po oxitocine a vyvolavacke... Po podani epidural.sa mala zacala dusit tak akutna sekcia nastastie vsetko dopadlo super ziadne dalsie komplikacie uz potom neboli....

tinkatinus
10. okt 2019

@simona966 😂😂😂😂😂😂😂 to s tým odtlackom je dobreeee

brita7777
3. nov 2019

@simona966 ako to cele dopadlo nakoniec ??

simona966
autor
3. nov 2019

@brita7777 Na piaty deň po termíne som bola hospitalizovaná v nemocnici to bol pondelok... V utorok mi dali dva čipky na zmaknutie krčka ... Nič sa nedialo ani v stredu ... V stredu na večer a v noci mi pichli injekcie ... Stále sa nič nedialo ... Vo štvrtok nič ... A až navečer o deviatej som začala mať bolesti ... Išla som na vyšetrenie ale bola som na jeden prst ... Mala bola stále vysoko ... Dali mi oxitocin aby mi stiekol kontrakcie som mala ale bez otvárania tak sa rozhodli pre vyššiu dávku ale ani tá nepomohla ... Na druhý deň v piatok poobede mi robili akútny cisársky rez s tým mi zistili tachykardiu srdca a mala už tiež potrebovala ísť von kvôli ozvam ... Chvalabohu sme obe v poriadku máme zdravú dcéru .. bola najväčšie dieťatko v nemocnici 4250 gramov 😂

bobricek1979
3. nov 2019

@simona966 moja ten istý scénar malinká bola vyššie dôvod bol ale že som sa neotvarala, ale že vôbec tak ma hospitalizovali dva týždne som prenášala vyvolavali mi pôrod bolesti boli no krčok stále zavretý tak vždy museli pôrod aj zastaviť potom už dávali tabletku už to šlo no opäť krcok nereagoval čiže sekcia už to bolo dlho a teda nemohli čakať navyše veľké bolesťi dr mi povedal že ani do vianic by som neporodila rodila som v marci čiže sekcia nič strašné dá sa všetko tiež som prvorodicka no v 40tje vymodlené dieťa. Držím prsty u teba to môže mať úplne iný priebeh navyše každá nemocnica má iný postup. Nech je ty a bábenko v poriadku a čím skôr na svete.

bobricek1979
3. nov 2019

@simona966 a ešte som chcela že malinká potom klesla len sa hlavičkou troška vedľa za spracovala a tým pádom netlačí la na krcok aspoň tak mi to dr vysvetlil

Strana
z2