icon

Som sopľavá a kašlem. Budem rodiť cisárskym alebo prirodzene?

adka0506
23. apr 2013

Ahojte,chcem sa opýtať čo robiť ...Som strašne sopľavá,ledva dýcham ,v noci neviem spať a veľmi kašlem- vykašlievam hlieny.Ževraj to je pravdepodobne alergia na niečo čo akurát kvitne :( Zajtra mám termín a jedna známa mi povedala,že v takomto stave nemožem rodiť prirodzene,lebo nebudem vedieťˇ predychávať kontrakcie,že budem musieť ísť sekciou.Čo si o tom myslíte?

itwasajoke
23. apr 2013

Ze znama sa ma dat vysetrit ;) ked zacne porod tak sa vsetko energia sustredi na to..tvoja paychika bude tak nastavena ze na nejaky kasel nebudes mAt ani pomyslenia ...budu ine veci ktore budu zamestnavat tvoj mozog ...upozorni n to lekarov Aby vedeli Keby nieco ale Ja si nemyslim ze by ti to oomplikovalo porod...Ja mam chronicky kasel uz vyse 4 rokov ma zadusa a ani pri jednom porode som nemala ziaden problem...kaslat som zacala vzdy az po dozneni adrenalinu 🙂

adrikat
23. apr 2013

@adka0506 vacsiu hlupost som este nepocula 😅 . kup si physiomer sprej do nosa v lekarni,to ti pomoze. ja som pred porodom bola presne ako ty a vobec sa o sekcii nikto nebavil. drz sa a prajem tebe aj princezne vela zdravicka 😉

petkovamama
24. apr 2013

@adka0506 ked si soplava tak ta nemozu uspat.ako chces mat sekciu.nepocuvaj rady:jedna babka povedala,ale svojich lekarov co ti budu pri porode.

zivika
24. apr 2013

@adka0506 veru, uplna hlupost...urcite budes rodit prirodzene 😉 sekciu by urobili jedine pri nejakej komplikacii, ale ak by na to doslo urcite ziadaj len spinal, lebo ja som bola takto chora na operacii (mlada, hlupa, som im nepovedala, ze som nachladnuta) a museli prerusit narkozu, lebo som sa zacala dusit a dorabali to na druhy den...pri porode by to prerusit nemohli, takze ja by som celkovu anestezu neriskovala 😉 ale mozno som bola len vynimka...

barboritta
24. apr 2013

ja som rodila cisárskym a tiež som pokašlievala a mala sople,žiaden problém nebol.v nose som mala hadičku na hlieny.s tým kašľom to bolo horšie,po zobudení som myslela že mi bok vyvalí,čo to tak bolelo pri kašli.som myslela že si tým brucho potrhám.určite napriek tomu chod normálne.neboj budeš mať úplne iné starosti ako sopeľ 😉

stanislavao
24. apr 2013

@adka0506 tak toto je dobry vtip. znama nech ide na psychiatriu si polezat a nech nerozprava bludy. upchaty nos nieje indikacia na sekciu. vobec sa takymi blbostami nezatazujte.

sashabb
24. apr 2013

@adka0506 ja si myslim, že tato otazka tu je preto, že si sa "potešila" prípadnej sekcii. No poviem ti, radšej chci rodiť prirodzene, nakoľko po sekcii to kašlanie - by si sa zbláznila. Mala som problem sa vysmrkať a nie ešte kašlať.

zuzulica
24. apr 2013

@adka0506 Myslím,že to je blbosť a ten kašeľ po sekcii by bol určite príjemný...neviem si predstaviť ako by stehy držali,nič moc 😒 Treba nasadiť lieky na alergiu

adka0506
autor
24. apr 2013

No dnes som bola v poradni, všetko je v poriadku, na jeden prst otvorená.Doktor my dal dva termíny, podľa sona som mala termín dnes a podľa poslednej menštruácie až 29.apríla, tak doktor povedal , že v pondelok mám prísť do poslednej poradne ak neporodím a , že ma chce vidieť bez kašľa a soplíkov a dohodneme čo ďalej.No na druhej strane by som bola už rada, keby bola malá na svete a je mi je jedno či normálne alebo sekciou, len nech je to rýchle 🙂

1stefi121
2. máj 2013

@barboritta a teraz ako budeš rodit? ak možem vediet?

barboritta
2. máj 2013

@1stefi121 tak to by som aj ja rada vedela...dúfam že normálne,vaginálne

hexena
2. máj 2013

@adka0506 ahoj, vidim v pase ze Kristinka ma uz 2 dni, gratulujem 🙂 ako si nakoniec rodila?

adka0506
autor
4. máj 2013

normalne,spontanny porod. A dakujem za gratulaciu