icon

Špinenie po vyšetrení v 41. týždni

lienka9
22. máj 2018

Ahojte vcera poobede som bola na poradni a po vysetreni som zacala krvacat.Dr.vsetko skontrolovala a povedala ze je to normalne,a ze mozem este nejaky cas aj spinit..lenze spinenie trva doteraz a nemam pocit ze by prestavalo alebo sa zmensovalo..ako dlho po vysetreni je to este normalne,alebo ste to mali vy? Dakujem za info

hettinka
•
22. máj 2018

Vyšetrovala ťa zospodu? Neurobila ti tzv. Hamiltonov hmat?
Ak to neprestane, chod rovno na príjem, toto nie je normálne.

lienka9
autor
•
22. máj 2018

Nie hamiltona nerobila a vysetrovala aj zospodu praveze..

nadja23
•
22. máj 2018

chod do nemocnice...

pininka
•
22. máj 2018

Podla mna ti odchadza zatka

asia83
•
22. máj 2018

Aj ja som mala "špinenie" a o 20 hodín bábo na hrudi. Už ste dávno mali byť v pôrodnici.

mirola
•
22. máj 2018

Ja som v 39tt a dnes po vysetreni to iste. Navyse otvorena na dva prsty. A tak som volala svojmu dr., ze po vysetreni spinim.. a on, ze to je normalne lebo je maternica uplne prekrvena, ze pokial sa k tomu nepridruzi nieco dalsie, ako kontrakcie, zatka, plodova voda ci cervena cerstva krv mam doma lezat... takze...

asia83
•
23. máj 2018

@mirola Máte pravdu, ja som kontrakcie mala, nešlo iba o špinenie. Lenže ste v 39. týždni, ona v 41. týždni. To je rozdiel.

lienka9
autor
•
23. máj 2018

Nakoniec sme pre istotu sli.bola to zevraj hlienova zatka ktora sa tak postupne 26 hodin uvolnovala- zevraj normalne.ale kedze som bola uz na 5cm tak si ma nechali aj ked bez kontrakcii..ale o 9.30 dnes uz mame chlapceka 🙂

mirola
•
23. máj 2018

@lienka9 jeeej gratulujem.. no mne sa to spinenie tiez z rana pustilo na novo a bolo to trocha ako ta zatka, potom zas ustalo a zas teraz zacalo.. tak mozno aj mne pomaly odchadza. Ja som na 3 cm. Len u mna nechcu aby sa spustil porod prirodzene. Tak sa vsetci divia, ze som este doma 🧐

pininka
•
23. máj 2018

@lienka9 supeeer, vidis som ti pisala ze to zatka bude. Gratulujem