icon

Staršie dieťa a druhý pôrod - ako zvládnuť odlúčenie?

25. sep 2020

Ahojte idem za vami aby ste mi poradili lebo cítim to tak že situácia čo ma čaká bude straaaasne na city a nemôžem to dopustiť ....taaaak budúci týždeň idem na príjem do nemocnice nakoľko idem rodiť 😍 leeenze pred tým sa musím rozlúčiť s prvorodenym dieťaťom ktoré ide do školy keď si už teraz spomeniem že čo ma čaká tisnu sa mi slzy do očí .....nakoľko sme bez seba boli Max jednu noc .... Neviem či to len ja tak prežívam alebo ste niektorá boli na to podobné ale chcem vedieť ako ste to zvládali .... Ja sa nechcem rozplakať aby aj ona neplakala potom najradšej by som sa zakopala v ten deň pod zem 😓😭😭

Strana
z2
esyco123
26. sep 2020

Syn bol predškolák - bol doma s otcom-chodili ma pozerať každý deň. Žiadny problém. Deti treba učiť aj samostatnosti a nie, že ich máte zavesené na sebe pomaly do puberty a nevedia bez vás prežiť pár dní -alebo skôr si neviete pripustiť, že aj áno ale vy nie. O tom to celé je. A potom tu statusy ako som roky nikde nebola lebo veď mám školáka čo nevie byť bez matky....
A nie vôbec nepíšem o tom, že som sa detí zbavovala lebo mi liezli na nervy ako tu píše autorka ale som nielen matka ale aj žena a človek ako každý iný čo tiež potrebuje čas aj pre seba. A áno aj mne deti chýbajú ak som bez nich a je to "nuda" ale niekedy aj to treba. 😉
Školák je už dosť veľké dieťa aby pochopil, že matka je v pôrodnici. Nejdeš tam na mesiac ale na pár dní - možno 3.

elem227
3. okt 2020

@evkakozickova toto isté čaká aj mňa vo february,už teraz keď si na to pomyslím je mi hrozne 😔😔😔môj drobec bude mat vtedy len 17 mesisciv a tiež nebol nikdy bezomňa viac ako 2 hodiny

autor
6. okt 2020

Nooo tak a mám to zasebou a poviem vam bolo to STRASNE ....na jednej strane šťastie z bábätká no na druhej strane to odlúčenie od prvorodenej.... Bola som preč 8 dní ...8 strašných dní bez nej ..... Že dnešná doba videohovorov?
....mmm .....áno len zakaždým slzy v očiach čo som jej nemohla ani len pusu dať .... Večerné zaspávanie s plačom pri predstave na ňu .... NIKDY viac toto nechcem zažiť ...možno si poviete za som sprostá ale moje deti môj život 🙂 už sme doma tak sme šťastný všetci 🙂

evkakozickova
6. okt 2020

Ach,ja to budem takto isto prežívať....

elem227
6. okt 2020

Super si to zvládla a vôbec nie si sprostá ja budem na tom takto isto za pár mesiscov, všetko dobré prajem 🍀

Strana
z2