icon

Sú tu tehotné, ktoré to až tak neprežívajú?

kamanima
11. mar 2014

Ste tu ženy, ktoré neriešite detaily pred pôrodom, s výbavičkou, kojením, skrátka nerozoberáte hodinu jeden dudel, etc. Niekto, kto to necháva na prírodu. Lebo ked tu čítam fóra.... uf

Strana
z2
shiva15
21. mar 2014

prosim vas, co myslite, moze mat moja dcera cumel v modrej farbe?

ajjka87
21. mar 2014

Selektujem nic ine 😀 nad niektorymi temami sa ti rozum zastavi.hlavne ked baba riesi problemy tu namiesto toho aby sla za lekarom.ale dozvedela som sa tu aj kopu zaujimavych rad.typu : kolko toho zhruba treba pre babo a kedze rozmyslam nad satkou po narodeni maleho ci ju vobec kupovat.inak vsetko riesime za pochodu je akcia na body, tak okrem sobotnajsieho nakupu kupime aj take ( kedze by sme chceli neskor aj druhe, tak sa snazim drzat v neutrali.co s modrymi vecami ak by to bolo neskor dievca? Netreba prehanat a hlavne rozmyslat ekonomicky) a kociar.sli sme nahodou do pl, cena neskutocna manzel nadseny tak sme prisli s kociarom. Ci skoro neriesime. Hlavne ze sme zdravi obaja. 😀

lenush33
27. mar 2014

hm, ja mam jednu znamu, otehotneli sme priblizne narovnako a ona mala uz v nejakom 12. tyzdni do uplneho detailu premyslene vsetko, co sa jej tehotenstva a porodu tyka... ja som si v tej dobe este ani tehu poriadne neuvedomovala a ona sa uz videla ako rodi... obcas som sa pri nej citila ako taky "blbecek", kedze osobne si myslim, ze na riesenie tychto zalezitosti mam este min. 2-3 mesiace cas... 😀 😀

Strana
z2