Sú tu tehotné, ktoré to až tak neprežívajú?
Ste tu ženy, ktoré neriešite detaily pred pôrodom, s výbavičkou, kojením, skrátka nerozoberáte hodinu jeden dudel, etc. Niekto, kto to necháva na prírodu. Lebo ked tu čítam fóra.... uf
Selektujem nic ine 😀 nad niektorymi temami sa ti rozum zastavi.hlavne ked baba riesi problemy tu namiesto toho aby sla za lekarom.ale dozvedela som sa tu aj kopu zaujimavych rad.typu : kolko toho zhruba treba pre babo a kedze rozmyslam nad satkou po narodeni maleho ci ju vobec kupovat.inak vsetko riesime za pochodu je akcia na body, tak okrem sobotnajsieho nakupu kupime aj take ( kedze by sme chceli neskor aj druhe, tak sa snazim drzat v neutrali.co s modrymi vecami ak by to bolo neskor dievca? Netreba prehanat a hlavne rozmyslat ekonomicky) a kociar.sli sme nahodou do pl, cena neskutocna manzel nadseny tak sme prisli s kociarom. Ci skoro neriesime. Hlavne ze sme zdravi obaja. 😀
hm, ja mam jednu znamu, otehotneli sme priblizne narovnako a ona mala uz v nejakom 12. tyzdni do uplneho detailu premyslene vsetko, co sa jej tehotenstva a porodu tyka... ja som si v tej dobe este ani tehu poriadne neuvedomovala a ona sa uz videla ako rodi... obcas som sa pri nej citila ako taky "blbecek", kedze osobne si myslim, ze na riesenie tychto zalezitosti mam este min. 2-3 mesiace cas... 😀 😀

prosim vas, co myslite, moze mat moja dcera cumel v modrej farbe?