Ťažký pôrod
Neviem sa preniest cez to ze moj porod bola vlastne operacia. Ze cele to bolo v strese, neplanovane, rychle. Ze dietatko som videla az po 24 hodinach a celu noc som sa onho bala a nic o nom nevedela. Ze nekojim, len odsavam. Ze ho nemozem drzat na rukach len pozerat cez plexisklo aj ked place. Necitim sa ani ako matka. :( strasne ma to zoziera. Mali ste to tiez tak? Ako sa cez to preniest?
@jajanka31 ahoj, mala som to presne tak isto, vlastne som cely čas v nemocnici len odsavala a plakala. Mne malu aj previezli do inej nemocnice a mňa za nou až po dvoch dňoch. Bola som úplne zúfalá. Prešlo to, až keď sme boli doma, tak som si povedala ze uz sme doma spolu, zdravé a ze uz bude len dobre, doteraz nerada spomínam, ak sa ma niekto opýta na pôrod len sa vyhýbam takým otázkam. Aj mala keď mala rôčik tak ma až striaslo,keď som si spomenula , čo sme prežívali takto pred rokom. Bud silná, dávaj bábätku všetku lásku, aj keď len cez plexisklo. Držím palce a veľa zdravia!!! A už len pekne dni 🙂
@jajanka31 pozri, kazda z nas je mama, ci rodila prirodzene za hodinu, ci cisarak, ci vexom, predcasne. Proste sme porodili a sme mamy. Za svoje deti budeme aj dychat. A tak to musis nejak spracovat, ze cesta k dietatku bola velmi narocna, ale zmakla si to. Mas babo, dokazala si sa tym prekusat. Tie porody su loteria, ako cele tehu v podstate. Ale dieta je na cely zivot.
Moj porod tiez dopadol inac ako som si predstavovala... Po 12 h kontrakcii som skoncila s akutnou sekciou... Chvilu som bola sklamana zo seba, ze som nedokazala porodit malu prirodzene, ale potom som ai dala facku a dakovala som, ze asm ja i ona v poriadku... Po vsetkom cim sme museli prejst kym sme sa k nej 'dopracovali' mi bolo jedno ako som porodila... Tiez som mala zo zaciatku problem s dojcenim, ale ako som prisla domov, vsetko sa dalo do poriadku... Nic si nevycitaj, tes sa... Mamou ta nerobi to ako si porodila, ale to ako budes svoje mimco milovat a starat sa o neho...neboj tie pocity sa upravia ked budete doma spolu kazdy den...

ja som bola pocas sekcie pri vedomi, no dieta som si prvy krat videla po 30h
tiez som odsavala, prvy krat som ho drzala ked mal tyzden, prvu plienku som mu menila v 2 tyzdnoch, ze mal nejaky pupcek ani neviem, zriesili to sestricky na JISke
necitim sa o nic menej matka, nezoziera ma to, som stastna, ze mam aspon jedno zive dieta
mala si asi ine ocakavania a nevyslo, nevadi, ste zivi, tak sa sustred na to🌞