icon

Tehotenstvo po dvoch sekciách

andrea719
3. jan 2026

Dobrý deň, mám za sebou dve sekcie a po dvoch sekciách potrat. Lekár mi už neodporúčal aby som otehotnela, chcela som brať antikoncepciu ale kvôli kŕčovým žilách žiaľ nemôžem. Ani neviem ako sa to stalo a ledy keď vždy sme si dávali pozor. Neviem či ísť na potrat. Nájde sa taká čo zažila to isté čo ja.?

menopriezvisko2
3. jan 2026

Chápem dobre že si znova tehotná a rozmýšľaš či ísť na potrat ?

andrea719
autor
3. jan 2026
@menopriezvisko2

Chápem dobre že si znova tehotná a rozmýšľaš či ísť na potrat ?

@menopriezvisko2 áno nechcem ale je to ťažké kvôli tomu čo vravel gynekológ

menopriezvisko2
3. jan 2026
@andrea719

@menopriezvisko2 áno nechcem ale je to ťažké kvôli tomu čo vravel gynekológ

@andrea719 choď si po radu k inému gyn napr. Zahumenský alebo Babej Pavol tých sledujem ako gyn fyzio a majú dobré moderné názory a neriešia veci s horúcou hlavou. Určite aj iný by ti pomohol ale týchto viem doporučiť. Na potrat by som nešla aspoň kým by som nezistila všetky možnosti a riziká. U nás veľa žien pripravujeme aj na vaginálny pôrod po viacerých sekciách. Možno tam sú iné riziká, vďaka ktorým ti toto navrhol ale PROSÍM NEROZHKDUJ SA NA ZÁKLADE JEDNÉHO NÁZORU LEKÁRA. Držím palce 🙏 bola by som vďačná keby si potom dala vedieť ako to dopadlo, aby som aj ja ďalej vedela ženám, ktoré budú prosiť o radu v takých situáciách.

andrea719
autor
3. jan 2026
@menopriezvisko2

@andrea719 choď si po radu k inému gyn napr. Zahumenský alebo Babej Pavol tých sledujem ako gyn fyzio a majú dobré moderné názory a neriešia veci s horúcou hlavou. Určite aj iný by ti pomohol ale týchto viem doporučiť. Na potrat by som nešla aspoň kým by som nezistila všetky možnosti a riziká. U nás veľa žien pripravujeme aj na vaginálny pôrod po viacerých sekciách. Možno tam sú iné riziká, vďaka ktorým ti toto navrhol ale PROSÍM NEROZHKDUJ SA NA ZÁKLADE JEDNÉHO NÁZORU LEKÁRA. Držím palce 🙏 bola by som vďačná keby si potom dala vedieť ako to dopadlo, aby som aj ja ďalej vedela ženám, ktoré budú prosiť o radu v takých situáciách.

@menopriezvisko2 ďakujem, potratila som minulý rok spontánne a kvôli tomu mi gynekológ povedal že mám oslabenú maternicu a už ďalšie tehotensvo nemôže byť

anonym_35b54c
3. jan 2026
@andrea719

@menopriezvisko2 ďakujem, potratila som minulý rok spontánne a kvôli tomu mi gynekológ povedal že mám oslabenú maternicu a už ďalšie tehotensvo nemôže byť

@andrea719 s týmto nesúhlasím pretože potratiť žena môže z xy dôvodov a najčastejšie to je kvôli spojeniu zlej spermií alebo vajíčka a príroda to takto zariadi radšej skôr akoby sa malo narodiť choré dieťa

majlo1234
3. jan 2026

Zalezi, ci babatko chces a ako vyzera tvoja maternica. Urcite chod aj za inym nazorom, ak si priklonema mat dalsie dieta, pretoze poznam zenu, ktora mala 5 sekcii a je zdrava
A najlepsie by bolo, aby partner podstupil vazektomiu, ak uz viac deti nechcete

andrea719
autor
3. jan 2026
@majlo1234

Zalezi, ci babatko chces a ako vyzera tvoja maternica. Urcite chod aj za inym nazorom, ak si priklonema mat dalsie dieta, pretoze poznam zenu, ktora mala 5 sekcii a je zdrava
A najlepsie by bolo, aby partner podstupil vazektomiu, ak uz viac deti nechcete

@majlo1234 áno chcem pôjdem si po radu aj k inému gynekológovi, možno to bude ťažšie tehotenstvo ale zvládnem to

majlo1234
3. jan 2026
@andrea719

@majlo1234 áno chcem pôjdem si po radu aj k inému gynekológovi, možno to bude ťažšie tehotenstvo ale zvládnem to

@andrea719 nemusi byt, ved pokial mas v dibrom stave jazvy, mozes byt plne funkcna

kitycat
Včera o 18:20

@andrea719 no takze to ste otehotneli pri pouzivani kondomu?
Su zeny co maju aj 5 cisarskych, v jednej skupine bola snad aj taka vo ich mala 7/8, zalwzi ako sa hoji vseobecne a v akom je stave