icon

Skúsenosti so zvládaním tretieho tehotenstva krátko po sekcii?

lenka2528124
Dnes o 20:30

Ahojte, ja by som chcela vediet ci je tu nejaka zena ktora ma uz dve deti s rozdielom medzi sebou rok a 5 mesiacov a zistila ze je tehotna 9 mesiacov po 2 sekcii.. moja prva sekcia bola 4/2024 a druha 9/2025 .. obe bez komplikacii ... A ak sa tu nejaka najde tak ako ste to zvladli? Ci uz fyzicky pri dvoch detoch alebo aj po porode.. ?

anonym_77002a
Dnes o 20:39

@lenka2528124 Ty rada riskuješ alebo ti nevadí, že tvoje deti budú siroty? Či si tak nábožensky založená, že nepoužívate žiadnu antikoncepciu? Hlava mi to neberie.

anonym_b8ee8d
Dnes o 20:44

Dnes mame moderne ultrazvuky. Lekár pekne vidí jazvu a jej hrubku. Ak by bol problém tak urobia pôrod skôr.
Nie je to ideálne, čas je to naozaj krátky, ale čo sa stalo už sa neodstane.
Muž si môže vziat otcovskú dovolenku aby ti po pôrode pomohol.

betulinka1
Dnes o 20:44

@lenka2528124 zalezi od tvojej jazvy. To, ze to niektora zvladla neznamena, ze to zvladne aj ine. Cize dolezita je tvoja jazva vnútri.

anonym_52636c
Dnes o 20:45

@lenka2528124 Ja mám tri deti, prvý klasický pôrod, druhý cisársky a po tomto som otehotnela neplánovane 6 mesiacov po pôrode. Nemala som žiadne komplikácie, všetko prebehlo dobre. Rodila som cisársky, mala som rodiť klasicky. Len som prenášala a som sa neotvárala, a malí mal zlý monitor. Ale dala som si urobiť sterilizáciu. Držím palce.

anonym_0e79e9
Dnes o 21:04

Preco takto riskujes... Ti nemohli fuknut Danu, telo by sa zotavilo ua 2-3 roky...

evkatk
Dnes o 23:26

Čo je to za rozum mať deti s takým malým rozdielom? Veď každé dieťa do 5 - 6 rokov potrebuje intenzívne sa mu venovať, učiť ho všetko potrebné, naučiť ho zručnosti, práci s knihou, kresliť, rozpísať ruku predpísanými ťahmi, aby išlo pripravené do školy. Denne je potrebné sa takému dieťaťu individuálne a to iba jemu venovať 5 - 6 hodín mimo domácich prác. Ako to zvládneš s troma? Zo svojej skúsenosti učiteľky viem, že tam, kde je malý vekový rozdiel u detí, sú zaostalejšie, do školy prichádzajú nepripravené (škôlka nestačí), proste sú hlúpe. To poriadne si zahazardovala s ich budúcnosťou. Jedine, že ku každému mladšiemu nájdeš a budeš platiť opatrovateľky, ktoré sa im budú individuálne každý deň venova kým ty sa budeš venovať najstaršiemu. Tiež som ich mala tri, ale s vekovým rozdielom po 7 rokov( 14 - 7 - malé) a tak to šlo hravo zvládnuť. Myslela som iba na jedno aby dostali čo najviac múdrosti do 7 rokov a do školy išli dokonale pripravené.