Termín pôrodu: Aké sú vaše skúsenosti?
Caves
Baby ako vam vysli terminy porodu?Rodili ste skor,neskor v den terminu?
Chcem pocut vase skusenosti ci porod vychadza vacsinou na den terminu.
mne vyšiel presne ale určovali mi ho podla ultrazvuku ešte v 10 týždni,lebo podla menštruácie to vobec nesedelo takže sa my sy 😉 nček narodil presne 20.3
ahoj,ja som prenasala obe deticky.Dcerka mala byt 26,4 no bola 4,5 a syna som mala t.p 2,7 a je 7,7 😉
ahojte dievcata neviete ako sa pocita termin porodu?ja som mala poslednu menstruaciu 30.8 a vyratany termin porodu mam na 31.maja druhy 1.juna a treti 2.juna
termín porodu stačí když si tady v registraci zadáš poslední menstruaci a ono to vyjde jako by ti to řekl gynekolog.pak dle ultrazvuku ti max nabyde 1-2 termíny, co se liší o dny.
já měla termín porodu u 1 dítěte 26.3. a rodila jsem 8.4.císařem, te´d mám termíny dva dle menstruace a ultrazvuku a liší se dnem, 27.8. a 28.8. 🙄
ahojky, já měla termín 27.5.podle menstruace, druhý podle ultrazvuku 6.6. a malá se narodila 7.6. i když porodní bolesti začali už 6.6., škoda, že si malá nepohla mohla mít krásné datum narození 6.6.2006
bubli inak malá je krásna ešťe som nemala príležitosť ti zagratulovať....my sa ako tak držíme ajkeď už mám 3 dni kontrakcie bojujeme , aby sme vydržali aspoň do piatku 😉
Já jsem měla termín dle menstruace 15.3., další 18.3 dle UTZ ve 13tt a malá se narodila 8.3. - takže se netrefil ani jeden 😅
sandri - dakujeeeeem pekne, veľmi ti želám aby ti to skvele dopadlo a mala si zdravé bábenko v náručí... 🙂
môj termín podľa MS a aj podľa USG bol 27.3...synček si to však rozmyslel už na Veľkonočný pondelok 24.3..:-)
u prvního jsem měla termín 12.6. a malý se narodil 13.6. a druhého termín 6.4. a malá se narodila 29.3. 😀
ahojte. ja som mala pôvodne termín pôrodu pri dcére 23.11., potom upravený na 18.11., narodila sa 17.11.
tak já měla u prvního několik termínů, 21.5. 23.5. a pak 26,27.5. a malej se narodil 19.5. U druhýho to bylo podle MS 14.12. a podle UTZ 22.12.a rodila jsem 18.12. Takže v termínu.
ahojte...ja mam termin 19.4 druhy 21.4 a podla usg mam 24.4 a 25.4...ale v pondelok mam prist a asi mi pôrod vyvola lebo uz to tak vyzera ... 🙂
ahojte dievcata neviete mi poradit?viem prese kedy som otehotnela tak ako by som si to vyratala kolko tyzdnou od otehotnenia alebo tak dakujem 🙂 lebo podla menstruacie mi to kadejako vychadza. 🙂
tak já porodila o 3 týdny dřív a vyšlo to podle pravidla: první pohyby a ještě jednou tolik. 4.12. - oplodnění, 4.4. - první pohyby, 4.8. - praskla voda. 😉
Tuhle metodu počítání už asi nikdo nepoužívá. Používaly to naše maminy.

Ahojte ja som mala prvý termín 16.7 a druhý 26.7 a malá prišla na svet 1.7 cisárskym