Termín pôrodu: Aké sú vaše skúsenosti?
Caves
Baby ako vam vysli terminy porodu?Rodili ste skor,neskor v den terminu?
Chcem pocut vase skusenosti ci porod vychadza vacsinou na den terminu.
Nasa mala sa narodila 11 dni neskor,uz som sa zacinala bat ze mi budu musiet porod vyvolat,ale nakoniec si to rozmyslela a stihla to do tych 2 tyzdnov po termine.
mala som termin 08. 06 a malicka sa narodiila 13. 06 cize som prenasala a aj tomu musel moj gynekolog troska pomoct postuchanim sa v krcku 😉
weroni - ako to myslis,postuchanim sa v krcku??? uz ked ti odtiekla voda a nastali kontrakcie,alebo sa porod este vobec nezacal a on ho tym stuchanim vyvolal??? som prvorodicka,nemam predstavu,tak sa pytam...
tak já měla termín dle ultrazvuku 28.7. a dle menstruace 29.6. a Mareček se narodil 10.7. a podle vyšetřené placenty byl několik dní přenášený 😀 pak věřte doktorům 😀
Ahoj,tak prvního syna jsem 3týdny přenášela 😠 , druhý syn se narodil o 3 týdny dřív 😠 , třetí dcera se narodila 1den po termínu 😀 (porod byl volávaný kvůli mému vysokému krevnímu tlaku) 😵
tak u nas to bylo podle MS 21.6 a podle utz v 16tt to vyslo na 24.6. a Matysek se narodil presne 24.6 😎
Ahojky. Prvé dieťa sa narodilo o 2 týždne skôr, a náš terajší drobec mal prísť 12.1 ale chcela osláviť s nami Nový rok, tak sa narodila 1.1.2008
tak já jsem asi exot, poněvadž jsem měla tři 🙂 🙂 🙂 termíny porodu 1.4.(dle mého uvážení- páč si myslím že se tam mímo uhnízdilo 10.7. - ono taky manžel nebyl celý měsíc doma, jen ten jediný den, ale dr. to nedokázal pochopit, že vím, který den se Lucinka zahnízdila u me v bříšku) a podle utz 7.4. a 15.4. a nakonec na nás berunka vykoukla 4.4. 😉 😉 😉
TP jsem měla jen jeden, a to 9.4. ale mrňous se rozhodl vykouknout na svět už 13.3. 😅
ja som mala termin 17.8.06 a mala sa narodila 11.8.06.o 23.36 irskeho casu takze na sk to uz bolo 12.8 bo v irsku je o hodinu menej 😉 😉
Ahoj tak u nas Mirko TP 26.4, narodil sa 11.4 a Samko 15.5 TP a narodil 10.5 akut.sekciou 😉
Ahoj, termín dle UT i MS se shodoval. 23. července a 24.července ve 2 ráno mi praskla plodovka a už to jelo 😉
Ono to všetko závisí od bábenka, či je už vyvinuté a dorastené ako má byť, závisí to od neho. Pri staršom synoví, keď som bola na poslednej poradni u doktora, tak mi povedal, že do rána to môže byť a veru v noci som dostala bolesti a ráno sa Filipko narodil. Takže doktor pri vyšetrení by to mal vedieť aspon približne odhadnúť...

voda prdla 2 dny po terminu a nelinka se narodila 4 dny po terminu 😅