Termín pôrodu: Aké sú vaše skúsenosti?
Caves
Baby ako vam vysli terminy porodu?Rodili ste skor,neskor v den terminu?
Chcem pocut vase skusenosti ci porod vychadza vacsinou na den terminu.
termín 23.1. vyvolávyný pôrod 9.2.
termín 26.6. vyvolávaný pôrod 5.7. bez úspechu, 7.7. úspešne
termín 11.4. spontánny pôrod 18.4. 🙂
ja som mala termín 1.8. podla menštruácie a malá sa narodila 5.8. a to sa hovorí, že dievčatá sa na svet ponáhľajú
já jsem měla termín porodu podle ms 13.ledna a malej se narodil o šest dní dřív, spontanním porodem-7.1.
Ahojte, ja som mala termín 30.1. a malý sa narodil 6.2. a to mi museli pôrod vyvolať, nejako sa mu nechcelo ísť von 😀 , asi sa mu v brušku páčilo 😀
Ahojte , ja som mala termín na 9.9 a myslela som že to bude o deň skor no ona si počkala až do polnoci a porodila som až hodinu po polnoci takže sa narodila presne na termín,
Ahoj tak já měla termín 17.9 a porodila sem až 28.9. a to se 29 měla jít na vyvolání. 😒 Ale tatka pomohl 😅 a 27.9 ráno prdla voda ale porodila sem až toho 28 a celej den a noc sem trpěla v kontrakcích.
Porod byl přesně v termínu podle MS . Ani mi nikdy jiný nedali - podle utz byla malá vždycky předpisově velká.
Ahojte. Ja som mala termín 13.6. a malá sa narodila 14.6. ráno 4:20. Takže vlastne presne na termín.
ja som mala termin 21.08. a maly sa narodil 26.8., aj to sa mu este moc nechcelo ist .....
Prvy syn sa narodil 12 dni pred terminom -termin bol 20.12.a druhy sa poponahlal iba o styri dni - termin bol 30.1. 😉 .No ja som sa mamine narodila na den presne .
Já jsem měla termín dle MS 2.6. a dle UTZ 5.6. a malá se narodila 2.6. - je dochvilná a přesná po mamince 😀
Já měla termínek 21.2 podle MS a podle utz 20.2 a malej se narodil 7.2 na můj sváteček 😀
1 dcera termin 14-25oktober a narodila sa 29.9.vaha3640g a 51cm....druha dcera 24.oktober a narodila sa 8.10.vaha 4180ga a53cm.no neviem keby som to s druhou dotiahla až do konca alebo nedajbože ešte po termine tak neviem aka by bola velka.a dokonca pri druhej som presne povedala datum kedy sme ju robili 🙂 🙂 🙂 a aj tak mi nevypičital termin podla toho.....

...u syna termín 14.6, narodil sa 16.6, u dcéry termín 20.7, narodila sa 29.7