Tretí pôrod vyvolávačkou

stelahalasova
21. sep 2021

Ahojte kočky,

Chcem sa spýtať, či ste mala niektorá po dvoch vyvolávaných pôrodoch ten tretí bez vyvolávačky. Obe detičky som prenášala. Ale rada by som si ten tretí pôrod užila bez.

nevenka
21. sep 2021

@stelahalasova ja som mala inak. Prve 7 dni po termine, ale ja mam dlhe cykly, ovulaciu neskor, takze nikto nepanikaril. Otvorila som sa ani neviem ako z hodiny na hodinu, cely porod trval 3,5 hodiny. Druhe dieta 4 dni po termine a tretie vyvolavany o tyzden skor, ale v reali to bolo o 2 tyzdne podla mojho menzesu. Takze v 38 tt...mala som vysoky tlak a musel maly vonku. Ale asi nie som reprezentativna cast vzorky, lebo uz som bola na 3 cm otvorena a doktor povedal, ze mne staci pustit vodu a pojde to. Bala som sa, ze to bude zdlhave, ale pri vypusteni vody som sla hned na 6 cm a do 45 minut bol drobec na svete bez kvapky oxytocinu. Neviem teda, ako to je v pripade, ze zena nie je vobec otvorena a ma tuhy krcok. To asi ide tazko, ako u sesterky a svagrinej. Zavisi aj, preco vyvolavali, mna len planovali v 41 tt este vysetrit, ale uz sa to nestihlo. Podla mna, ked je spravny cas a babatko je zrele, tak by sa malo vypytat same na svet. No kazdopadne, drzim palce, aby to slo rychlo a hladko, aspon tento treti raz 🙏

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre