icon

Aký ste mali tretí pôrod?

17. jún 2026

Ahojte mamičky blíži sa mi tretí pôrod, a chcem sa spýtať aké ste mali vy tretie pôrody? Som pomerne krátko od druhého pôrodu syn má len 18m. Pýtam sa kvôli takej blbej poznámke sestričky na pohotovosti že ak by som mala také strašné bolesti už by som ako treťo rodička za 4h porodila, a pritom som prvý pôrod mala lepší ako druhý ten bol extrémne zlý.

monickach15s01
17. jún 2026

@anonym_autor moj treti bol najdlhsi 🫣 17,5 hod ja som mala kazdy porod dlhsi a dlhsi 😁😅 voda odtekala ale kontrakcie nic

marhulka13
17. jún 2026

@anonym_autor ja som ho mala kratší, kontrakcie najslabšie, tlačenie najhoršie a aj zotavovanie. Som dva mesiace po pôrode a dnes mi znovu presivali sitie. No u mňa bol problém vo veľkosti bábätka

wwwwerunka
17. jún 2026

Treti porod o 2.5 tyzdna skôr
Mesiac kludovy rezim koli hroziacemu predcasnemu porodu😒
Vcelku rýchli ale to boli takmer vsetky moje porody

anonym_9f1b98
17. jún 2026

@anonym_autor ja som mala prvy za 3,5 hodiny, druhy bol najtazsi, lebo tam som musela pretlacit dieta cez 8 cm, emala som este uplne zajdetu branku a strasne dlho mi robili pasy a asi som zo strachu aj velmi skoro isla do porodnice, som sa bala, ze bude porod este rychlejsi ako ten prvy. No a treti? Musela som ist na vyvolavanie v 39 tyzdni kvoli vysokemu tlaku, este aj covid, ruska vsade, testovanie, stresy...no prisla som, bola som na 3 cm, doktor zvazil, ze mi najprv podaju ATB do zily, stihla sa len jedna davka nakoniec. Potom mi prepichol vodu, no a maly bol na svete od toho momentu za 45 minut. Tak taky porod Ti zelam. Ked som porodila, smiala som sa, ze to co malo akoze byt a doktor s PA sa tiez smiali na mne, ako neviem pochopit, ze uz som porodila 🤣🤣🤣.

anonym_b276b5
17. jún 2026

@anonym_autor to sú také dristy komunistických sestričiek. Ževraj prvorodička ťažký pôrod a pri treťom šup, šup. Ja naopak. 1.super, 2 horšie, 3 už nohou v hrobe. Prajem, nech ti to dobre dopadne!

canerko
17. jún 2026

Prvy bol tazky,nemohla som porodit ani zvonom,druhy cisarsky kvoli infarktu placenty a treti bol najlepši.Dosla som do porodnice o jednej v noci lebo som mala strasne bolesti,otvorena na špičku prsta,sestrička hovori ze nevidiet kontrakciee ze vobec ne rodim.Hovorim ze rodim, aporosila som o sedem hodin neskor.

anonym_439933
17. jún 2026

@anonym_autor no teda mne pri druhom hovorila ta hlavná sestra či čo to bola že som druhorodicka ze to bude raz dva. a teda bolo to rýchlejšie ako prvý (ja som ale ale porodila o 2t skôr pričom 1x to bolo v termíne) ale tie bolesti boli šialene

anonym_97b3d7
17. jún 2026

Tretí 🤣 už som bola dohodnutá s lekárkou, že prídem. Otvorená som bola už týždeň asi na 6-7cm. Tak sme sa dohodli, že to vyriešime. Pustila vodu a za 40 minút bolo po všetkom. Bolesť, čo ja viem. Podľa mňa druhý ma bolel viac ale tiež bol veľmi rýchly.

anonym_cfb45a
17. jún 2026

@anonym_autor treti bol najhorsi🫤aj nadlhsi. Najviac som sa vytrapila, maly sa narodil oriduseny, museli ho ozivovat, mal zly apgar, zlomenu klucnu kost. Bola som rada, ze ho vobec zachranili. Keby je to prvy porod, mam po tom zazitku len to jedno dieta. Nikdy viac. A sestricka po porode mi vravela, ze maju skusenosti take, ze tretorodicky maju bohuzial vacsinou najhorsi ten porod. Teda aspon tak mi povedala. Drzim ti palce, nech je to rychlo a v pohode. Kazdy to ma inak. Moj druhy porod bol taky rychly, ze dr ledva prisiel na salu a uz mal dieta v rukach🤣este sme sa rehotali, ze co sa tak ponahlam

marusiao
17. jún 2026

tretí najlepší a najrýchlejší

dia99
17. jún 2026

@anonym_autor každý pôrod je iný. Ja som mala tretí pôrod teraz v piatok a bola to jazda. 22:21 mi praskla voda, to sa mi stalo prvý krát. Zavolala som si sanitku hneď. O 23:15 som prišla do nemocnice otvorená na 9cm a o 23:21 sa narodil malý. Čiže trval presne hodinu ani o minútu dlhšie.