Tretia sekcia

maciatko30
8. mar 2014

Ahojte chcela by som sa spýtať akú máte skúsenosť z 3 sekciou mňa to čaká akurát v lete 11.8 a mám veľký strach ako to dopadne a či si akurát môj doktor čo mi robil aj tie predchádzajúce 2 nezoberie dovolenku budem moc rada ak sa podelíte o skúsenosti ďakujem 🙂

xnatali
8. mar 2014

Ahoj a aky mas vekovy rozdiel medzi detickami a aj tym nastavajucim drobcekom? Aj u nas bude (ak bude vsetko v poriadku) tretia sekcia... tiez mam obavy, tak ale to ma asi kazda maminka...

maciatko30
autor
8. mar 2014

No hlavne keď vie čo ju čaká že jeden má 15r. druhy 5r. tretie dúfam že bude dievčatko lebo 4 by som už asi neprežila 🙂
A ty máš aký rozdiel ?

andreafan
8. mar 2014

Ahoj moji chlapci majú 15, 10 a drobcek ma 7 mes.vsetky tri pôrody som mala sekciou, a tento posledny bol asi najlepši teda s najlahšim priebehom , prve dva boli s celkovou narkozou...a treti bol so spinalkou.

xnatali
30. mar 2014

@maciatko30 no, ja mam doma o 4mesiace 5rocneho chlapca a 3rocnu dceru, termin mam niekedy koncom augusta-do druhej pol.septembra -uvidime.... prvy bol zatial pre mna najhorsi, zle som ho znasala, po prepusteni som mala doma zimnicu, horucku, depku, nastastie to preslo a bolo dobre...druhy bol podstatne lepsi, lebo aj napriek tym bolestiam som isla domov usmiata, doliecovali ma antibiotikami, takze mozno aj tie by mi boli pomohli pri prvom, kedze asi nieco nebolo v poriadku u mna, tazko povedat... a treti, no netrufam si tipnut, aky bude, su aj lepsie aj horsie... ja som mala oba v celkovej anesteze, aj ten treti bude v celkovej.

maciatko30
autor
30. mar 2014

No ja mám 15 ročného syna a 5 ročného syna a práve preto sa bojím 3 lebo 1 bolel málo 2 som sa nedokázala 2 dni postaviť aké som mala ukrutne bolesti a nič mi práve nedali iba 1 infúziu a potom žiadne lieky a vrchná sestra mi povedala čim viac sekcii tím väčšia bolesť preto mám veľký strach a tiež som mala celkovú nárkozu .

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre