Trošku závidím ženám, ktoré rodili 25.02.2025
Zenam, ktorym sa dnes narodili deticky.
25.02.2025🌷🌷🌷
My sme mali svadbu 22.2.2020 a syn sa narodil 13.11.2020 o 22:02 😎
Akože prečo?
Ako a prečo ,dátum ako dátum
Ja som 16.06 a muz 06.06 ten istý rok ta istá nemocnica,ta istá trieda v tej istej základnej škole ale žeby nám to ovplyvňovalo zivot ,asi nie
@sisska96 asi že je pekný symetrický dátum
Keď sme pri dátumoch, smola je, že už sa nedá nikdy dosiahnuť dátum v ktorom sú všetky číslice rovnaké. Ten bol iba 11.11.1111, keď pridáme čas 11:11 a 11 sekúnd, úplná Topka pre tých, čo obľubujú takéto nieco🤣 Ale už nezrealizovatelne,iba ak by sme išli zas od roku 1😎
Mať tvoje problémy 🙈
@baboobchod taky istý ako napr. 24.04. 2024. Alebo pekný bude ešte 27.07. 2027 😉
krstná dcéra sa narodila 20.04.2004 a kmotre nezávidím, prečo by som mala? Mám dvoch synov, ktorí síce nemajú tak "úžasný" dátum, ale milujem ich nadovšetko. Dátum je len číslo, nie?
Moj sa narodil 23.3.2023, tiež som spokojna ☺️
Ja závidím deťom,že majú prazdniny
Keď ti to pomôže ja závidím ľuďom ktorý kúpili letenky v akcii cez Etihad lebo ja som ich kúpila o stovku viac cez poondiaty Wizzar 😡😡😡🙈
Ja závidím mužovi ze ma zajtra voľno
A co im zavidis?
Naša svatba 10.10.2020. Zatial nezabudol ani raz😆
Môj syn sa narodil 11.11.2022 🙂
@hellwant však onedlho bude 2. aj 22.2.2222 22:22
Jemine, a závidíš im len čisto to číslo? Či si myslíš, že ten dátum im prinesie šťastie? Výnimočnosť? Moja kamoška sa narodila 7.7.1977. Veľmi skoro prišla o rodičov i brata. Ostala sama. Ver mi, ona by veľmi rada vymenila niektorú z tých sedmičiek za život s blízkymi. Ja viem, je to extrém, ale aj tvoja závisť je extrém, i keď závidíš iba troška. Ja závidím matkám ich zdravé deti. Ale tiež iba troška. Všetci máme svoj kríž.
Wow ja žasnem aké komenty 🤣 že závidím . Že som spokojná že aký dátum . Ženy vám prepína alebo vám udrelo mlieko na hlavu alebo nemáte čo robiť ? Však sa spamätajte do kelu , sú ženy , ktorým sa dieťa ani nenarodilo aj keď sa malo , sú ženy, ktorým sa narodilo a odišlo , sú ženy , ktorým sa dieťa nikdy nenarodí … a vy dokážete riešiť dátumy a že závidím a že “som spokojná “ a nejakým spôsobom chváliť nejaké čísla ..
Fuj no mám dosť 🤮
Moja dcéra 01.10.00
Ale nikoho to nezaujíma 🤣🤣
@nika11103 suhlasim
@bolarazjedna nie, dátum sa oficialne pise v dvojcifernom tvare, kedze max pocet mesiacov je 12. Zapis bude 22.02.2222. 🙂
Ja nezávidím, ľutujem. Mať v dátume 25.február, tzv . Víťazný by som teda nechcela😢
Jedny z prvých detí, ktoré by sa celkom určite mali dožiť 22. storočia.
Mne je trosku luto, ze dcera "nepockala" a nenarodila sa o 5 dni neskor, ako manzel, mali by spolu narodky. Oslavujeme sice spolu, ale...no a ze druhy syn nepockal do terminu, lebo som mala vysoky tlak, musel ist von skor, termin som mala 24.12.
Inak sa mi pacia skor parne cisla. Ale je to jedno vlastne, toto zavidiet...co ja viem 🤔
Ja som sa veľmi tešila na dátum 20.02.2002, čas 20:02... (Bol to deň pred mojimi 20. narodeninami) Ale keď prišiel ten čas, vôbec som to nepostrehla - ležala som s horúčkou v posteli. Najprv som z toho bola sklamaná, že som prepásla tú chvíľu... ale potom som si uvedomila, že je to absolútne nepodstatná blbosť. Odvtedy dátumy neriešim

A kvôli comu? 22.2. 2022 bol zapamätatelnejsi🙂