icon

Gestačný diabetes. V ktorom týždni ste rodili?

barchee
20. okt 2010

Babulky diabetičky, prosím v ktorom tt ste rodili a ako - prirodzene alebo sekcia? Mne dnes dr povedal, že budeme rodiť skôr ako mám termín. Či prirodzene alebo cisárom - to sa nevie - je skoro na to ešte 😉 Tak by ma zaujímalo, ako a kedy ste rodili. Ďakujem za každú odpoveď 🙂

benne
•
20. okt 2010

prvý mi chceli vyvolať, ale po príjme do nemocnice, som v noci spontánne porodila (chceli ešte robiť nejaké vyšetrenia), bola som 36/4; bábo 3080/51. druhý mi vyvolávali toho roku na Kvetnú nedeľu 😉 bola som presne 37tt, bábo 3780/51. S prvou som bola v nemocke 7dní, s druhým13, nabalili sa im komplikácie typické pre skôr narodené detičky - aj keby sa zdalo, že čo už len ten týžden-dva môže znamenať 🙄

koriatko
•
20. okt 2010

Mne nič také nepovedal... Ja nechcem žiadne vyolávanie pôrodu.. 😒

junovka
•
20. okt 2010

moja znama porodila predcasne v 33tt, klasicky porod.Spustac porodu vraj bola tehu cukrovka, ale neskor sa ukazalo, ze znama mala diagnostikovanu naozajstnu cukrovku.

katarina822
•
21. okt 2010

ahoj u nas zeny s gestacnym diabetes rodia podla moznosti prirodzene a najneskor v den terminu mozes kuk tu https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/ako-zvladat-tehotensku-cukrovku-a-jej-rizika/

franziska
•
21. okt 2010

ja som rodila 1 den po termine, ale mala som dobre hodnoty. Nepichala som si inzulin iba dietovala.

lenocka84
•
21. okt 2010

ahoj, tiez som mala tehu cukrovku, neplanovali sme nejaky skorsi, akurat nesmel byt po termine, ale maly sa nakoniec vypytal sam v 35tt.a rodila som klasicky, ziadny cisarak

zuzanka.j
•
21. okt 2010

aj ja som mala tehu cukrovku, no len miernu, aj sladke som si davala 🤐 ...10 dni pred terminom mi zistili vyssi tlak tak ma hospitalizovali a porod vyvolali o necely tyzden skor ako bol termin. bola som aj rada. maly mal 3530gr - dla sona mal mat 3200gr. a to vyvolanie bolo super - za 3 hod od zaciatku takych akoze pravidelnych bolesti bol na svete 😵 a nic priserne to nebolo, lepsie ako trapit sa aj pol dna 🙂