icon

Účinné spôsoby na vyvolanie pôrodu

4. okt 2025

Dobrý deň, dnes mám termín pôrodu a žiadny náznak blížiaceho sa pôrodu. Viete mi prosím Vás odporučiť nejaký spôsob vyvolania pôrodu, ktorý Vám pomohol? Vyskúšané už bolo snáď všetko (ďatle, maliník, alchemilka, sex, cvičenie, upratovanie, horúca vaňa, schody, dlhé prechádzky, cvičenie, fitlopta, ananás). Ďakujem

anonym_c809c6
4. okt 2025

Nič. Príroda to vyrieši sama

jaskolka
4. okt 2025

Neexistuje taký zaručený recept . proste to nechaj na prírodu, pôrod spúšťajú hormóny,kým toto nie je, nepomôže žiadne z "babskych"rád

sajmi
4. okt 2025

Ja som veeeeeeeeeľa veľa chodila a pila zázvorový čaj (odporučenie od kamošky gynekologičky)

maryetta
4. okt 2025

Ono este teoreticky 2tyzdne "ma babo cas". A tiez do vecera moze byt von 😉
Kazdopadne drzim palce. Ja som mala zial vsetky vyvolavane. Tak v tomto ti neporadim.

kiki68
4. okt 2025

Moj muz tvrdi, ze Raclette syr, dala som di trosku, zgrcala sa a o dve hodiny v porodnici.

anonym_cd2ef3
5. okt 2025

@anonym_autor žiadne, moja kamarátka skúšala hádam všetko, nechcela prenášať, ako pri prvom, ale nezabralo nič. A ja som napríklad nemala žiadne indície, že by som mala ísť rodiť. Bruško vysoko, cítila som sa výborne, až mi odtiekla v noci voda a doobeda bolo dieťa na svete, pár hodín pred tým, som ani náznakom nič necítila. Takže aj u teba je možnosť, že sem zajtra napíšeš, ako mamina