Uvoľnenie pri druhom pôrode
Viac ako pri prvom, myslene ze ste uz viac vedeli co mate robit a uz vas ta bolest tak nevykolajila ako pri prvom?
Ja áno 😊
@anonym_autor bolo to o dost lepsie ale ta bolest ma aj tak dostala dala som si epidural a potom to uz slo 🙂
@anonym_autor ano mne veľmi pomohlo že som vedela už do čoho idem
U mňa to bolo opačne , pri druhom som bola menej uvoľnená.
Ano,aj babetko bolo mensie ako prve.
Uz som vedela do coho idem a co sa bude diat.aj samotny porod bol ovela rychlejsi.. ale keby idem aj treti krat asi ma zase prekvapi ako strasne to boli..
Nie, bola som vykoľajená rovnako.
Ano, uz som vedela predychat kontrakcie, vedela som, ako tlacit, vedela som, co mi robi dobre a co nie, bola som urcite uvolnenejsia. Ale ta bolest vo faze tlacenia ma aj tak prekvapila - rodila som oba razy bez epidudalu. No dalo sa to zvladnut
Áno, to som bola už viac vysmiata a vtipkovala aj cez kontrakcie 😁 je iné keď vieš do čoho ideš a mať dobré spomienky na ten predošlý je na nezaplatenie ☺️ ja sa teším už na ten tretí, síce je to po nejakých rokoch a veľa sa toho určite zmenilo ale teším sa, najviac ma ukľudňuje predstava ako mi ten malý batôžtek dajú do rúk 😍 tam odchádzajú všetky zlé pocity...
Čaká ma 6 pôrod a asi najhoršie to zvládam. Veľmi sa bojím pôrodu. Viem do čoho idem.
Ale kde , bola to akurat vacsia divocina. Este sa divili, ze co tam tam vydavam zvuky, ked zistili, ze dom na 8cm im doplo 😂 na epidural nebol cas. Cize neviem ako sa uvolnit pri takom niecom a to som sa fakt snazila
@anonym_autor pri druhom pôrode ma bolest vykolajila ešte viac ako pri prvom.. pri prvom išli bolesti krásne plynule od najslabších po najsilnejšie pri druhom nie nakoľko to bol pôrod že z 0 na 100 za pár minut takže bol kratší ako prvy ale o to bolestivejesi

@anonym_autor nie až pri treťom.
Segra až pei šiestom po epidurálke