icon

Už je to tu

szabinka26
13. feb 2013

ahojte kocky. chcela by som sa vas spytat ze cely den pocitujem miernu bolest v podbrusku a v krizoch ako ked som mavala menstruaciu.som v 41.tyzdni a termin mam na zajtra a velmi casto mi tvrdne brusko.je mozne ze sa to uz zacina?som prvorodicka a preto este neviem kedy sa vidat na cestu.nemocnicu mam 60km od bydliska.za vsetky rady vopred dakujem 😉

cawes
13. feb 2013

@szabinka26 tak potom to uz zacina. Sleduj si interval medzi tymi bolestami nesla ti zatka?

muca1212
13. feb 2013

@szabinka26 ako často tvrdne bruško?? je to pravidelné?🙂 myslím že bude bejby, no a v tomto počasí by som už asi nečakala 🙂 aby si stihla dojsť 🙂

trasko
13. feb 2013

fuha moja tak skus teplu sprchu.ak sa to zacne stupnovat a silniet tak chodte uz. aj cesty su kadejake a nemusi byt pravidlo ze ako prvorodicka budes dlho rodit.drzim palceky

szabinka26
autor
13. feb 2013

@cawes zatku este mam 🙂

nikolka2
13. feb 2013

@szabinka26 aj u mna to tak zacalo a uz som aj tusila , ze to prichadza to musis aj sama cítit ...a vecer mi praskla voda a isla som do nemocnice len ja to mam nedaleko bydliska ,,,tak ja by som aj sla na tvojom mieste ,, 😉 Budem ti drzat palceky 🙂

nikolet_89
13. feb 2013

Pre istotu chod urcite drzim palce

szabinka26
autor
13. feb 2013

dakujem vam za pomoc kocky.potom sa este ozvem. 😉 ahojky