icon

Vážia v nemocnici tehuľku pred pôrodom?

yella8888
10. dec 2021

Ahojte zienky, mam mozno trosku divnu otazku, ktora sa tyka kontroly vahy tehotnej zeny v nemocnici pred porodom, Pytam sa pretoze sestricka na gynde ma par krat “vyhresila” za velke priberanie. Koncim 37 tt a pribrala som 15kg, ok nie je to malo, ale netrpim obezitou, do tehu som sla velmi stihla.Preto sa priznam, ze aby som sa vyhla jej blbym narazkam, povedala som jej posledne razy o nieco malo menej kg. Cize tam budu lietat cca 2 kg. Nemyslim si, ze je to dolezite ale dufam ze ma nebude vazit a kritizovat ziadna dolezita premudrela sestrica pred porodom. Vyhovorim sa na zadrziavanie vody 🙂 Kludne piste kolko ste celkovo pribrali vy? Ja to vidim na tych 17 kg 🙂 Dakujem 😀

Strana
z2
luci310
11. dec 2021

@yella8888 pred pôrodom by bolo to posledné na čo by som myslela, že som veľa pribrala a ako sa vyhovorim.. 🙂 pokial si zdravotné ok a neohrozuje to bábätko, vôbec by som sa nad tým ani nezamyslala, ak áno, tak by som jedla len zdravé a koľko potrebujem a už by som to nejako vydržala.. a inak mna ani nevazili 🙂

miriam2908
11. dec 2021

@yella8888 nechapem ako mozu mat tak sproste narazky na tehotnu zenu... Ja som pribrala 20kil no a co. Uz z porodnice som isla o 10kil lahsia, a o mesiac po porode som bola este nizsie ako bola moja povodna vaha. Vobec neries taketo blbosti, jedz na co mas chut, hlavne aby babatku bolo dobre a zdrave sa narodilo 😘

tintuska15
11. dec 2021

@yella8888 mna vazili pri prvom aj druhom porode. Ale riesit mozu co chcu..ved je to jedno uz ked ide do tuheho.po porode kg budu prec.

mimi16
11. dec 2021

@yella8888 to isté povedal aj mne gynekológ. Žena by mala pribrať do 12kg. No bohužiaľ, každé telo je iné. Nie sme všetky podľa knihy. U mňa prvé tehu 30 kg! Potom druhé 20 kg a teraz aktuálne 39tt a plus 18kg.

janka158
11. dec 2021

@yella8888 sprostosť ako mraky ja som pri prvom tehu pribrala z 48kg na 100kg a nikto nič neriešil schudla som na 65kg a teraz druhé tehotenstvo a pribrala som z božou pomocou 7kg a to už doktor riešil že malo som pribrala 🤣🤣

1mina
11. dec 2021

@yella8888 ja som vlastne zakazdym rodila v 37 tyzdni pricom som priberala uz kilo za tyzden 😂 a obidve deti vazili 3120 takze taka akurat vaha podla mna...ja som bola zakazdym rada ze to bolo v takom tyzdni - dost nato aby detom nic nebolo a ja som.nestihla nabrat dalsich 5 kil a oni tiez by do terminu mali asi dost velku vahu😂

sono2
11. dec 2021

Nebudú. Pri prvej 17 pri druhej 25
Ale som štíhla a vysoká
Deti boli skoro 5 kg v pôrodnici ostalo hneď 8 kg ostalo vždy 6 kg s tým trebalo už niečo urobiť
Vážiť ťa nebudú. Nie si obezna, čo si

nikushik12345
12. dec 2021

@yella8888 prvé dieťa 20kg a teraz som v 36+2 a pribrala som zatiaľ 11 kg . Uvidíme koľko to bude do konca .

Strana
z2