Vo štvrtok rodím. Kedy môžem naposledy jesť?
Nic mi nepovedali, iba mi napisali do knizky nastup. A mna nenapadlo sa opytat. Az teraz doma nad tym rozmyslam. To uz asi nemam ranajkovat.
mala som prirodzene porody , nie cisarsky a jedla som normalne...pred porodom ponuknu cipok na vykakanie takze sa aj tak trochy vycistis...a osobne nemam dobre skusenosti s hroznovym cukrom, mne bolo po nom zle...ale pila som jemne perlivu vodu..
Jedz, kedy len chces 🙂 ja som na porodnej sale medzi kontrakciami zjedla sestricke jogurt....strasny hlad ma chytil. Dieta prezilo, je zdrave, mozog neposkodeny 🙂)))))))
presne tak, najedz sa normalne, povedala by som, ze to ocenis... ja som mala vyvolavany porod, rano o siestej som bola uz na salach a nestihla som nic zajest, na obed som uz nevladala jednak od bolesti, ale aj od hladu... bola som uplne bez energie a sily... a cim viac sa samotny porod blizil, uz som nemohla liat do seba ani vodu.... katastrofa 😀

Tt Ak nieje planovana sekcia jest mozes,v porodnici ti povedia kedy nebudes moct jest,prvy porod som mala vyvolany po 41tt. Rano som prisla a vecer mi povedali ze mi nesu posledne jedlo ze rano uz jest nesmiem, ze keby nahodou hrozila sekcia ale tej som sa aj tak nevyhla. Nesmie sa jest ani pit.