icon

Vo štvrtok rodím. Kedy môžem naposledy jesť?

miska2603
12. jan 2014

Nic mi nepovedali, iba mi napisali do knizky nastup. A mna nenapadlo sa opytat. Az teraz doma nad tym rozmyslam. To uz asi nemam ranajkovat.

Strana
z2
brumka
13. jan 2014

Tt Ak nieje planovana sekcia jest mozes,v porodnici ti povedia kedy nebudes moct jest,prvy porod som mala vyvolany po 41tt. Rano som prisla a vecer mi povedali ze mi nesu posledne jedlo ze rano uz jest nesmiem, ze keby nahodou hrozila sekcia ale tej som sa aj tak nevyhla. Nesmie sa jest ani pit.

sonagolisova
13. jan 2014

mala som prirodzene porody , nie cisarsky a jedla som normalne...pred porodom ponuknu cipok na vykakanie takze sa aj tak trochy vycistis...a osobne nemam dobre skusenosti s hroznovym cukrom, mne bolo po nom zle...ale pila som jemne perlivu vodu..

minnie55
13. jan 2014

Jedz, kedy len chces 🙂 ja som na porodnej sale medzi kontrakciami zjedla sestricke jogurt....strasny hlad ma chytil. Dieta prezilo, je zdrave, mozog neposkodeny 🙂)))))))

fopka
13. jan 2014

presne tak, najedz sa normalne, povedala by som, ze to ocenis... ja som mala vyvolavany porod, rano o siestej som bola uz na salach a nestihla som nic zajest, na obed som uz nevladala jednak od bolesti, ale aj od hladu... bola som uplne bez energie a sily... a cim viac sa samotny porod blizil, uz som nemohla liat do seba ani vodu.... katastrofa 😀

Strana
z2