Všimli ste si zmenu pri užívaní ľanových semienok?

synthiarowley
3. júl 2016

Ľanové semienka sa odporúčajú na ľahší pôrod, lepšie vykĺznutie bábätka, preto som sa rozhodla ich vyskúšať, už asi tak týždeň si každý deň dávam 1lyžicu podrvených semienok a zapijem2pohármi vody. Zaujmalo by ma či ste na tele spozorovali nejakú zmenu (zvlčenie slizníc, výtok, trávenie, iné pozitíva/negatíva..) Okrem zlepšeného a pravidelného trávenia-čomu sa teším- som si ja žiadnu zmenu nevšimla. Mali ste zvýšený výtok alebo ako ste vedeli že to dobre pôsobí pôrodné cesty na tvorbu hlienu a pod.? Ako dlho/často ste ich užívali pred pôrodom a malo to vôbec nejaký zmysel, pomohlo vám to pri pôrode? Je rozdiel v účinkoch keď si spravím odvar alebo keď zalejem podrvené semienka horúcou vodou a nechám cez noc alebo len podrvené zapijem hneď vodou? za vaše rady a skúsenosti ďakujem

limetka69
3. júl 2016

Malo by to zaparene stat a pustit ten sliz. V terminovkach bany pisali, ze mali aj vytok zvyseny, ja som och jedla, ale skoncila som na sekcii, no co pisali mali ok porod. Ale ci to bolo pre caje a lan tazko povedat.

amairim
4. júl 2016

@synthiarowley ahoj, ako ti pise
@limetka69 treba si tu lyzicku zaliat na noc vodou a do rana ti pusti sliz, budes to mat huste niekedy az ak jogurt a toto sama jest- resp. pit. Umna nastal zvyseny vytok. Ale oba porody som mala takme identicke aj casovo, aj co sa tyka poctu zatlaceni. Jedine, co si spomiam bol strasny splechot, ked syn vysiel von a pocakane sestricky s doktorkou- tak to asi malo nejaky zmysel. Esteze ho stihli chytit 😀
Vela stasia prajem.

klaudia1212
29. jan 2023

@amairim
@amairim ahoj prpsim ta tie lanové semiačka sa majú aj jest? Alebo len ten sliz co sa do rána urobí.. A ako to malo vplyv na tvoju stolicu?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre