Výber najlepších popôrodných vložiek do pôrodnice
Kočky poraďte mi prosím aké popôrodné vložky si vziať do pôrodnice? A kludne dajte typ aj na ostatné tieto potreby ako vložky, nohavičky,masti atď. Niečo overené 🙂 ďakujem 😊
Ja som mala z lekarne vlozky najvacsie a stredne-spokojnost, tie jednorazove nohavicky som si nemohla dat kvoli svorkam po sekcii, tak neviem odporucit. Na bradavky je super lanolinova mast-fialova,nemusi sa umyvat
V nemocke boli, za mna akekolvek sietove nohavicky a idealne tie nemocnicne vlozky, cize bez upravy povrchu, u nas boli znacky Hartmann, tie urcite dostat kupit. Ziadne plienky, tie mozu zaparit ranu a moze to skoncit 2 tyzdnami terapie a ATB. Ta sietka dycha. Ci preteciem je mi jedno, ved som doma, alebo v nemocke. Ak nemaju kosele, tak si vezmi aspon 6 koseli z domu. Ja som denne menila dve kosele. Mam za sebou dva porody
Ja som mala z lekarne vlozky najvacsie a stredne-spokojnost, tie jednorazove nohavicky som si nemohla dat kvoli svorkam po sekcii, tak neviem odporucit. Na bradavky je super lanolinova mast-fialova,nemusi sa umyvat
@riskoh predavaju take sietkove uplne pod pasom, u nas boli aj v nemocke, baby to nosili po sekcii. Vedla mna bola tiez po sekcii
@anonym_autor rodila som sekciou, poporodne sietovane nohavicky, viacnasobne, co sa mozu prat, som nosila este aj doma, rozne znacky, bella mama, canpol, su ozaj super, a vobec mi neprekazali netlacili na jazvu. A vlozky mne vyhovovali od zn.Batist tie asi boli najlepsie, akurat velke, priedusne, striedala som s Bella mama a potom na uz slabsie krvacanie mi doma vyhovovali Samu mini. Mala som aj tie od Canpol ale za mna su priserne velke, nepohodlne, ale mozno po prirodzenom porode su dobre, to porovnat neviem.

@anonym_autor plienky. Nesrandujem. A je jedno koľko budete krvácať. Budete mať iné veci na robote ako hľadieť či ste nepretiekla.