icon

Vyvolaný pôrod balónikom: Je to bolestivé?

28. nov 2024

Vyvolávali vám porod balónikom? Je to bolestive ? Da sa to odmietnuť?

saxana000
28. nov 2024

Sama mam skusenost iba s tabletkou 2x a zaslapala do hodiny.balonik mal byt ale uz mi nechceli davat lebo uz som bola otvorena na 4cm pri prijme.. udajne je len to prvotne zavadzanie dost neprijemne.nasledne ked uz ho mas a ked ho dopustaju to uz sa da v pohode vydrzat len teda asi dost dyskomfort baby spominali ze mali pocit ze im to kazdu chvilu vypadne.samozrejme ze mozes odmietnut ale robi sa to uz pomerne casto.

andaluzia12
28. nov 2024

Ležala som na gynekológii s babou ktorej vyvolávali pôrod týmto spôsobom, povedala že ju to nebolelo …

kiki68
28. nov 2024

Mozes to odmietnut, mozu to skusit iba tabletkou. A bud alebo. Balonik je iba na otvorenie do max 4-5cm, dalej to uz musi ist samo, alebo to nejde. Mne tiez spominali balonik, nebolo treba. Takze neviem ake to je

elbejo
28. nov 2024

Nie je to bolestivé. To zavedenie je trošku také nepríjemné ale potom to už necítis. Mne to dali večer o 8 a ráno o 8 odtiekla voda. O pol 4 som porodila

colsami
28. nov 2024

Pre mna to zavedenie a prve minuty potom boli extremne bolestive. Potom som u o nom nevedela a cca za pol dna vypadol. Ale ja som mala nepostupujuci porod... Balonik pomoze trosku pri otvarani, u mna to tak aspon bolo - samotny porod isti nevyvolal a ani nerozbehol milovymi krokmi. Ale vsetko co ma napomahat k porodu ak nepostupuje (alebo nezacina) sa vzdy robi postupne, podla potreby.

julska
28. nov 2024

Ano vyvolavali, neboli, ani zavedenie ani ked uz je zavedeny. Mozete odmietnut vsetko samozrejme, mne davali podpisat suhlas

tessa165
28. nov 2024

Odmietnuť môžeš, zavádzajú ho len s podpísaným súhlasom, bolestivé to nieje len mňa osobne to dosť obťažovalo, myslím tie konce čo trčia von

gulicka277
28. nov 2024

Nebolí to ale je to nepríjemné 😅

majlo1234
28. nov 2024

Bolelo ma zavadzanie a mala som potom cely cas take akoby menstruacne bolesti. A nepomohol nic