Vyvolávanie pôrodu
Ahojte,
Prosím vás o vaše skúsenosti aj máte niektorá s vyvolávanim pôrodu tak mi povedzte ako to všetko prebiehalo lebo sa strašné bojím ☹..aby sa niečo neudialo budem veľmi vďačná ďakujem vám vopred 🙂
@lenula57 to je najhorsie tie posledne tyzdne... ja som spavala po sediacky 😀 lebo ked som si lahla bolo mi hned zle... 😒 a este v tej nemocnici ked som si asi na 5 den po termine pytala vyvolavacku, nechceli mi ju dat tam mi az do placu bolo lebo som to za sebou uz chcela mat... 🙂
Ahoj, uplne v pohode..maly sa narodil 7 dni po termine...nastupila som do porodnice okolo 9:00..dali mi cipok, okolo obeda pichli vodu a 16:16 bol drobec na svete.
@lenula57 najhoršie bol na tom ten pobyt v nemocnici, týždeň pred a týždeň po, tým že to bola sekcia. sestričky aj z iných odd. sa chodili na mňa pozerať, že ktorá je tá slonica, čo bude dva roky nosiť / a ja som fakt vyzerala ako ten slon, lebo som pribrala 25kg/ ;) samozrejme že budeme držať palce, daj vedieť ako ste na tom.
@lenula57 a tak nie? 🙂 mozno by sa to niekomu nepacilo alebo by sa bali... ja by som bola rada... len ma hned zrusili s tym ze urcite nie, ci chcem rodit 12hod... 😒 a ani ju nebolo treba... ako mi zacali kontrakcie za hodinu bol vonku... a zajtra nastupujes? moznno ti ho aj hned vyvolaju a budes uz mat po tom...
@lenula57 Ja som mala obe deti vyvolané, prvý pôrod vrátane kontrakcíí trval cca 2 hodinky, dcéra vážila 4020 g a druhý pôrod trval so všetkým čo k tomu patrí necelú hodinku, syn vážil 4100 g. Pre mňa to už bolo možno hlúpo povedané vyslobodením a keď mi lekár povedal "ideme na to", myslela som, že mu od radosti skočím okolo krku. Neprenášala som, ale chcela som pri pôrode lekára, ktorý je výborným odborníkom, takže sme sa trošku prispôsobovali. Ale už som bola i dosť otvorená, takže to bola otázka možno jedného - dvoch dní, kedy by to šlo samé. Môžem povedať, že moje pôrody po vyvolávačke super, akurát len, že som bola zašívaná asi až "po kríže", ale to tým, že boli veľkí. Držím palce, aby všetko dobre dopadlo. 🙂
@mimisami Ďakujem sak uvidíme a bolo by mi najlepšie keby dopadnem ako ty 🙂 ..ale sak každá to ma iné ale zvladli to predomnou ja to zvladnem tiež 🙂 ..aj pre mna to už bude vykupenie lebo ja už ani pomali chodiť nemožem 😖 a strašne mi talčí dole ale bude to stať za to verím tomu 🙂
@lenula57 tomu ver, že to bude stáť za to, a ten pobyt v nemocnici si uži, lebo to je asi posledné leháro na najbližšie min. tri roky, ktoré si užiješ. A neboj príroda nás ženy vybavila dobre, keď to naše prababky zvládali na poliach..........ja som si vždy povedala, že nikto to za mňa neporodí, jednoducho zaťať zuby a hlavne spolupracovať s lekármi..........držkaj sa 🙂 🙂 🙂
mne vyvolávali pôrod tým čípkom či tabletkou či čo to je a nikdy viac 😒 bolesti neskutočné, porodila som skoro do 24 hodín, voda mi odtiekla 12 hodín od zavedenia, ale ako vravím tie bolesti boli neskutočné, aj mi to potom hovorila kamarátka pôrodná sestra, že bolesti sú oveľa väčšie ale pôrod vraj rýchlejší .. mne sa to rýchlo nezdalo

@veronika0 to ano ja sa teraz nevyspím čo ma všetko bolí cítim sa na posteli ako hroch ani sa neotočím aby som nezajavkala sak ale bude to sať za to 🙂