icon

Vzali by ste 16 ročnú dcéru k pôrodu?

jankka1990
12. feb 2016

Asi chce byť pôrodná asistentka 🙂

Strana
z3
katuliena82
17. feb 2016

A moze tam vobec neplnolety clovek byt?

dana_l
20. feb 2016

nie

tamichloe
20. feb 2016

určite nie

jeennyv
20. feb 2016

@jankka1990 moj nazor, ze Nie...ak chce byt porodna asistentka tak skola ju vsetko nauci, vysvetli im a ked uz bude mat aky taky teoreticky zaklad vrhnu sa na prax..ved aj na odbornych skolach nemas prax hned v prvom rocniku..moja sesterka je porodna asistentka a pri porode pred skolou nikdy nebola a neuslo jej nic...v skolach maju skusenosti ako pristupovat a ked to len tak este dietatu predostries , tak moze ju to poviem, ze znechutit, ze zo slubnej asistentky nic nebude...

mamjka
20. feb 2016

ja by som zobrala ak by chcela ísť a mala som bezproblémové tehotenstvo 🙂 ja som pozerala na nete videa pôrodu a bolo by super vidieť to naživo 😉 z pohľadu keď nerodím

dana_l
20. feb 2016

.

zuzka_puska
20. feb 2016

@katuliena82 Podla mna nemoze. Z pohladu zakona je 16 rocny clovek este dieta/od 18 mlady dospely. Teda neviem v ktorej porodnici by dovolili vziat k porodu dieta 🙂 Uz len ta otazka znie trosku zvratene...

katuliena82
20. feb 2016

@zuzka_puska tiez si myslim. Keby som bola porodna asistentka\lekar, tak mi to asi prekaza a bala by som sa, ze budem mat pracu este aj s dietatom

zuzka_puska
20. feb 2016

@katuliena82 ano, tiez ma to napadlo. Ktory lekar by si vzal na zodpovednost 16 rocne dieta pri porode. Asi ziaden.

cerez
21. feb 2016

@mamjka Lenže bezproblémové tehotenstvo nemusí sa rovnať bezproblémový pôrod.

macocha
21. feb 2016

Tak rozmýšľam, keby to náhodou staršej dcére nejako "nevyšlo" a začala by na pôrodnej sále konať skratovo... ako asi by sa cítila mamina, ktorá práve rodí? Keby aj hneď tam niekto mladú 16-tku zobral a začal riešiť, rodičke by to na pohode zrejme nepridalo.

mmoni89
21. feb 2016

@alchemilkazltozelena moderné nezmysly? Prečo by tam nemohol byť niekto blízky? Ja by som bez muža rodit nešla 😊

mamjka
21. feb 2016

@cerez to nikde netvrdím 😉 ale ak je tehu rizikové tam by som bola zásadne proti...v bezproblémovom tehu by som nad tým reálne uvažovala

majulka0509
21. feb 2016

Nie..

zuzka0605
21. feb 2016

nie

cerez
21. feb 2016

@mamjka To bolo moje konštatovanie na tvoje slová ...keby bolo tehu bezproblémové...zobrala by som ju. Nikdy nevieme ako pôrod sa zvrhne.

Strana
z3