Vzali by ste 16 ročnú dcéru k pôrodu?
Asi chce byť pôrodná asistentka 🙂
nie
určite nie
@jankka1990 moj nazor, ze Nie...ak chce byt porodna asistentka tak skola ju vsetko nauci, vysvetli im a ked uz bude mat aky taky teoreticky zaklad vrhnu sa na prax..ved aj na odbornych skolach nemas prax hned v prvom rocniku..moja sesterka je porodna asistentka a pri porode pred skolou nikdy nebola a neuslo jej nic...v skolach maju skusenosti ako pristupovat a ked to len tak este dietatu predostries , tak moze ju to poviem, ze znechutit, ze zo slubnej asistentky nic nebude...
ja by som zobrala ak by chcela ísť a mala som bezproblémové tehotenstvo 🙂 ja som pozerala na nete videa pôrodu a bolo by super vidieť to naživo 😉 z pohľadu keď nerodím
.
@katuliena82 Podla mna nemoze. Z pohladu zakona je 16 rocny clovek este dieta/od 18 mlady dospely. Teda neviem v ktorej porodnici by dovolili vziat k porodu dieta 🙂 Uz len ta otazka znie trosku zvratene...
@zuzka_puska tiez si myslim. Keby som bola porodna asistentka\lekar, tak mi to asi prekaza a bala by som sa, ze budem mat pracu este aj s dietatom
@katuliena82 ano, tiez ma to napadlo. Ktory lekar by si vzal na zodpovednost 16 rocne dieta pri porode. Asi ziaden.
Tak rozmýšľam, keby to náhodou staršej dcére nejako "nevyšlo" a začala by na pôrodnej sále konať skratovo... ako asi by sa cítila mamina, ktorá práve rodí? Keby aj hneď tam niekto mladú 16-tku zobral a začal riešiť, rodičke by to na pohode zrejme nepridalo.
@alchemilkazltozelena moderné nezmysly? Prečo by tam nemohol byť niekto blízky? Ja by som bez muža rodit nešla 😊
Nie..
nie

A moze tam vobec neplnolety clovek byt?