icon

Za ako dlho po odchode hlienovej zátky prichádza pôrod?

21. feb 2026

Ahojte, dnes som celú noc mala bolesti krížov, že som nevedela ani spať. Ráno to už prešlo len som mala aj hnačku a okolo 11:00 som našla na toaletnom, že mi odišla hlienova zátka. Viem, ze je to individuálne, ale zo zvedavosti - za koľko po odchode zátky ste porodili? 😊 zajtra začínam 39tt a bude to moje prvé bábätko

sajmi
21. feb 2026

@anonym_autor mne začala odchádzať vo štvrtok ráno, porodila som v piatok ráno

petamich
21. feb 2026

V sobotu rano hlienova zatka, pondelok cca. 15:00 som porodila, porod samotny zacal v noci z nedele na pondelok.

kiki68
21. feb 2026

Rataj 1-4 dni cca.

anonym_5f9460
21. feb 2026

Pri prvom som rodila do troch dní pri druhom tiež ale to som už mala vyvolavany kvôli tomu že mi dva dni odtekala už aj plodová voda a pôrod nikde

autor
22. feb 2026

No dámy, už včera 16:30 mi odtiekla plodová voda, takže to veľa netrvalo 😄

dominicka2812
25. feb 2026

Ahoj, mne odtiekla v piatok 23:55. (Termin som mala na sobotu 😃). Potom tieklo postupne aj viackrat po trosicke a teraz spatne si myslim, ze aj trosku plodovej vody v tom bolo. Od soboty som mala uz obcas bolesti v podbrusku na niekolko sekund a obcas nieco trosku zo mna vyslo. Porodila som v pondelok v noci o 1:52. Celu sobotu noc a nedelu som mala poslickov obcas 20 minut intervaly, obcas menej, obcas aj hodinu. Potom mi uz vo velkom mnozstve odtiekla plodova voda v nedelu o 16:30 a otvarat som sa zacala v nedelu okolo polnoci, to uz zacali nepredychatelne bolesti (sestricky mi este neverili, ze nemam kontrakcie, lebo ma nebolelo brucho, ale len krize a v podbrusku, spatne aj lutujem, ze som viac na nic netlacila) a o 1:52 uz bol maly na svete. 😊