icon

Začal váš pôrod tvrdnutím brucha a tlakom v podbrušku?

Včera o 19:39

Ahojte , je mi jasne každá sme iná a podobne.
Za pár dni mám termín pôrodu a od včera noci mi tvrdne dosť často brucho, keď mi tvrdne brucho začne k tomu aj taký silnejší tlak v podbrušku až pomaly k šuške😅 a v tom mierne cítim aj takú slabú menstruacnu bolesť, teraz večer som bola vo vani , hodinku bol kľud a teraz to začína zas, ja som len zvedavá či niektorej začal pôrod tvrdnutim brucha a tlaku v podbrušku?

simik22
Včera o 19:53

Samozrejme 🙂

anonym_021534
Včera o 20:09

Blíži sa pôrod. Ja som sa tak citila celý deň také tvrdnutia. O deviatej večer zacali menštruačné bolesti, o jedenastej som išla spať, že aspoň pr hodín pred tým, aby som mala silu. O druhej ma zobudili už riadne bolesti, už sa spať nedalo… porodila som ráno o 9:31

autor
Včera o 20:15
@anonym_021534

Blíži sa pôrod. Ja som sa tak citila celý deň také tvrdnutia. O deviatej večer zacali menštruačné bolesti, o jedenastej som išla spať, že aspoň pr hodín pred tým, aby som mala silu. O druhej ma zobudili už riadne bolesti, už sa spať nedalo… porodila som ráno o 9:31

@anonym_021534 No teraz som si akurát ľahla do postele a podbrušku cítim miernu bolesť no keď začne tvrdnut brucho tak tlak a bolesť je riadna potom bruško zmäkne a je dobre potom zas

anonym_9eea58
Včera o 21:11

Ak ti to prejde po kupeli, su to poslickovia - falosne kontrakcie. Vo vysokom stadiu tehotenstva je to normalne, maternica sa pripravuje na porod. Ak by to bolo uz prilis intenzivne a neprechadzalo to po teplom kupeli alebo sprche, zacni si to stopovat, v akych intervaloch sa kontrakcie opakuju a chod do porodnice. Drzim palce