Zamietnutá indikácia na sekciu: Čo robiť ďalej?
Aku indikaciu na sekciu u vas porodnik zamietol a co ste potom robili?
Viem, ze odmietli úzkostné stavy z porodu. Baba brala aj nejake AD riesili to s nou, ked som lezala mesiac pred pôrodom na oddeleni. Plakala tam. Ja som mala sekciu kvoli zlomenému stavcu a aj lumbalku sa mi bali dat, lebo sa akurat pri nom picha, mala som potvrdenie od ortopeda ale lezala som v tej istej nemocnici pri zlomenom stavci, tak si vedeli overit. Ako sa to zrastlo nevidel nik 10rokov. Cize som isla do úplnej narkozy. Ale isla by som aj bez toho, lebo maly sa neotočil ani ked mi odtiekla voda a isiel by nohami vpred, co prednosta, ktory bol moj pôrodník povedal, ze v tejto polohe nerodí normalne.
@bublinka1426 toto je veľmi individuálne. Ja som rodila raz prirodzene, pôrod doslova horor, syna ťahali kliešťami, mala som cez 50 stehov. Ešte pol roka po pôrode som nevedela normálne chodiť. S týmto masakrom bol samozrejme ďalší masaker ísť na wc 😫 po 1. cisárskom som mala bolesti cca 3 týždne, po druhom som už po týždni cupela pri synovi keď som ho vkladala do vajíčka a bola som dá sa povedať absolútne fit 🙂 prvú sekciu som mala z psychických dôvodov vďaka psychológovi a úžasnému porodnikovi, druhú už potom automaticky. Som mu naozaj veľmi vďačná že ma netlačil do klasického pôrodu 😖

@evickuska hrozne