Zápal po pôrode
ahojte mamicky mam problem som asi 6 tyzdnov po sekcii a uz som mala 2 krat zapal zo spodu mala som krv bielkoviny a aj hnis v moci brala som aj antibiotika potom biseptol a beriem aj urinal akut pijem urologicke caje a stale to nije este ono a terez uz zase citim palenie pri moceni uz neviem co mam robit a pri tom kojim a moj gynekolog ma 2 tyzdne volna prosim vas kto mal podobny problem po porode a poradite mi uvitam vsetku komentare vopred dakujem a co je este dobre na mocove cesty a zapaly tak aby dietatku neuskodili
@janus141 - moze to byt cokolvek, od zapalu maternice, po zabudnute nieco po siti :( Radsej by som zasla na pohotovost pravdu povediac 😖 Co ja viem co pomaha preventivne - vysoke davky vitaminu c, v kyslom moci sa bakteriam najhorsie mnozi. Vylucit sladke - to je pre nich hotovy raj.
janus141 mozem sa opytat ako to nakoniec dopadlo? zacala som mat presne tieto problemy po porode...asi mesiac. Moč mi už brali nespočetnne velakrát, všetky som mala v poriadku až a jeden kde som mala aj bielkovinu aj moč...vybrala som už 2 širokospektrálnych antibiotík, 2 gynekologických...po liečbe mi zobrali ster..kde som mala nejaku bateriu ktora je vraj zanedbatelna..všetky vysledky krv aj moč ok..a tak sa to ukončilo tak že vysledky boli ok

@janus141 ist k inemu gynekologovi nech skontroluje
vylucit lozisko infekcii niekde inde v tele /napr krcne mandle/