Zažili ste predčasný pôrod?
Ahojte
Zažili ste niektorá predčasný pôrod? Aké ste mali príznaky?
@83lenka83 kontrakcie si cítila ako tvrdnutie brucha? Ja ležím doma na rizikovom so skráteným krčkom a tvrdnutim a asi 3 hodiny som mala každú pol hod. tvrdnutie, ustúpilo to ale a už hodinu a pol necítim nič…tak neviem či ísť na pohotovosť či ešte počkať
Ja som mala vysoký tlak, vyšší ako zvyčajne, bolo mi "divne". To bola nedeľa. Poobede som išla na pohotovosť, nechali si ma na pozorovanie, v pondelok v noci mi praskla voda, v utorok ráno išla malinká von cisárskym. Narodila sa v 35-tom. Našťastie všetko ok 🙂
Kontrakcie som citila ako rvrdnutie bruška s velkou bolesťou v jrižoch v intervaloch najprv v intervaloch cca 5-7minut a potom sa začali intervaly skracovať.
Bolesti, krvacanie, kontrakcie 5-7min intervaly, trvalo to 2 tyzdne. Bola som na pohotovosti, 2x na poradni, stale mi tvrdili, ze vsetko OK... ked uz som 3 noc nespala kvoli pravidelnym bolestiam do spodku chrbta, isla som znovu na pohotovost a konecne zachytili kontrakcie... bola som v 36.tt a mala som mat planovany cisarsky rez - nakoniec o 2 tyzdne skorej - vsetko bolo kvoli infekcii...

Bolesti križov, ružový výtok a kontrakcie.