Zelená plodová voda

branopoles
9. mar 2016

Dobrý den,chcela by som sa spytat som v strašnych obavach neviem co mam robyt preto bysom chcela pocut diskusie tich cosi už prešli takym niečim.Narodila sami dcerka tyžden skôr pred pôrodom ale staškostami ,čo sa tyka zelenej plodovej vody ,chodyla som pravydelne do poradne cele devet mesiace,prebehli v poriadku bez komlikací.Az na poslednu chvilu pred porodom mi povedali ze musia spravit cisarsky rez,nechapala som prečo,vysvetlili mi ze babetko sa napilo zelenej plodovej vody ,aže sa dusy.Dcerka sa mi narodila museli ju 15min.oživovat odnesli ju do prešova stim ze mam cakat ze dcerke musia zabrat vseliake lieky.Tak vas velmi prosym o radu ale nieco ak sa niektora mala taki problem prosim vas chcem vediet ci vam babetko zachranili velmi pekne vam dakujem sceleho srdca.

marcelatje
9. mar 2016

@branopoles ja som už nemala ani vodu ale zelené blato. Dcérke zatieklo do uší, úst aj nosa ale asi sa nenapila. Tiež som rodila akútnou sekciou pretože monitor bol silentný, dusila sa. Po narodení nepotrebovala špeciálnu starostlivosť len očká jej hnisali. Bola veľmi plačlivé dieťatko.
Držím palce aby všetko dopadlo dobre <3 <3 <3

simsalabim
9. mar 2016

Aj moja mladsia dcera mala zelenu plodovu vodu. Rodila som spontanne v 42. tyzdni. Moja dcerka vsak bola v poriadku - sice pocas porodu boli ozvy zle, ale porod sa rozbehol rychlo a sekciu nestihli urobit. Apgar skore mala vyborne hned po porode. Koli zelenej plodovej vode jej 4 dni pichali antibiotika. Ako babatko bola velmi dobra, kludnucka. Mozno prave koli zelenj vode sa vyvijala kusok pomalsie (chodit zacala az v 15 mesiacoch). ale ozajstne nasledky sa prejavili az neskor - vraj jej to mierne poskodilo mozog a mala potom problem s ocami, ktory vsak odstranili operaciou v 4 rokoch. Inak je v poriadku, velmi sikovna. Drzim vam palce.

branopoles
autor
9. mar 2016

DAKUJEM VAM PEKNE...Odovzdavam vsetko do Božich ruk
modlim sa s polu scelou rodinou a viem zemi pomoze anad mojou malou sa zmiluje vadaka vam zeste boli ochotni napisat vasu situaciu 😢

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre