icon

Zlé hojenie jazvy po sekcii v horúčavách

zdenkatimo
11. aug 2017

Ahojte,mali ste podobný problém ako ja?Jazvu mám peknú,neotvára sa,lenže má to jeden háčik..vyteká mi z ľavého kútika iba vtedy keď je horúčava a mne je teplo,inak mi netečie nič.Liečim ju biolampou a na noc sa prelepuje jódovymi pásikmi a na to krycia náplasť.Inak všetko je ok,len vytekanie mi robia v teple starosť.Stalo sa to aj Vám?Dúfam,že sa jazva umúdri a začne sa hojiť bez vytekania..ďakujem vopred za názory či odpovede💜

denisekkk
•
11. aug 2017

Ahpj, ja som po sc 17 dni a jazvu citim ked je teplo viac. Mne odporucali len vetrat a potierat repikom. Ak ju prelepujes na noc , mozes si ju zaparit. Nechaj ju volne na vzduchu a potieraj repiko uvidis ci pomoze, mne pomaha.

zdenkatimo
autor
•
11. aug 2017

@denisekkk ahoj,práveže mi na noc dali kvôli tomu aby sa mi jazva rýchlejšie hojila a spojila ranku a ráno ju už mám odlepiť a vetrať do večera..a ráno a večer si svietim biolampou..

nuska
•
11. aug 2017

Super je sprej prvej pomoci od LR. Nie len v horúčavách ale všeobecne po všetkých operáciách. Ak by si chcela mám jeden doma, kúpila som minulý mesiac 2ks, lebo boli v akcii. Je teraz v novom balení, 400ml.

zdenkatimo
autor
•
11. aug 2017

@nuska neviem či by to bolo vhod na jazvu po sekcii,ale vyzerá to dobre..koľko ťa stál?

terezka1947
•
11. aug 2017

@zdenkatimo mne pomahal betadin....a vela jazvy vetrat...samozrejma-ako je to realne mozne,no....

nuska
•
11. aug 2017

@zdenkatimo je to dobre aj po sekcii. Je to vyskusane 🙂 Stal ma 15eur. A ma fakt siroke vyuzitie takze sa oplati. Detom davam na nadchu aj do nosa. Na rozne odreniny, popaleniny, ustipnutie od komara, specenie od slnka, ...

gvendy0503
•
11. aug 2017

Ja som tiež po sekcii. Mne pomohla prvá pomoc aloe vera spray a tiež som jazvu potierala aloe vera gelom. Jazva sa rýchlo zahojila

wrabcek7
•
11. aug 2017

Mne sa jazva hojila skoro mesiac (bola som po 2 operaciach behom 6dni a mala som oslabenu imunitu) vytekala mi z nej tekutina aj sa otvorila. Behala som s nou stale do nemocky na kontrolu. Pouzivala som biolampu 2x denne, tekutinu som si opatrne vytlacala, ked uz nic neslo dala som si nato inadine (dali mi v nemocnici a aj tam mi to na ranu davali) a prelepila som to. Volne som to nenechavala skoro vobec. Inadine to vysusoval. Nekupala som sa, len opatrne sprchovala. Nakoniec po necelom mesiaci sa to konecne krasne zahojilo.

ludmilka33
•
12. aug 2017

@nuska aka je cena?

zdenkatimo
autor
•
12. aug 2017

@wrabcek7 inadine používam aj ja na noc a že vraj ráno si to mám odlepovať a do večera vetrať a zas inadine na noc..biolampu si dávam ráno a večer tak som zvedavá..😕 a jazvu mi kázali umývať detským mydlom ráno a večer.Umývam ju pred ožarovaním a prelepovaním.

nuska
•
12. aug 2017

@ludmilka33 15eur 400ml

janinah
•
12. aug 2017

biolampu by som nedávala

mirkapd
•
13. aug 2017

@zdenkatimo taktiez som po sekcii. Rana sa hoji ale na jednej strane bola skareda. Opuchnuta. Umyla som si ju a trosku vytlacila to miesto. Vysiel mi odtial steh aj s hnisom. Dr. Mi predpisal betadin a krasne sa to hoji. Co ja mam problemy s hojenim ran nakolkoam zlateho stafylokoka.

zdenkatimo
autor
•
13. aug 2017

@janinah biolampu mi odporúčil pôrodník a je to dobrá vec..vidieť že sa hojí rýchlejšie a krajšie..biolampa je na to

maximko1
•
28. jún 2018

@nuska dobrý večer dá sa ešte kúpiť tento spray? A cena? Ďakujem

gvendy0503
•
30. jún 2018

@maximko1 spray sa dá kúpiť ale cenu vám nepoviem, lebo ju neviem. Kupovala som ju od známej. Ja s tým nerobím.

mirien22
•
30. jún 2018

Ja som rodila v júni a v BA bolo 30 stupňov, žiaden repík, ani naplaste, len vetrať, ja som nosila nohavice doma tak, aby jazva bola odokryta a čistiť liehom aspoň 2-3x denne (tým, čo ma aj bábätko na pupček). To mi odporučila moja gyndoška. Žiaden zápal ani vytekanie nebolo.

nuska
•
2. júl 2018

@maximko1 dobry den. Ano da sa kupit. Teraz bola akcia tak cene je 15eur 400ml. Som na dovolenke. Viem vam poslat potom alebo ak ste z KE viete si vyzdvihnut u sestry.

maximko1
•
3. júl 2018

@nuska dobrý večer, mám záujem. Nesúri mi to kľudne keď sa vrátite z dovolenky. Som zo Senca.

nuska
•
4. júl 2018

@maximko1 oki. Napidte mi do spravy adresu a poslem 😉