icon

Zlepšuje sa psychika po pôrode prirodzene?

24. máj 2026

Ahojte dievcata,chcem si len precitat nejaku utechu pripadne podobne pribehy a nieco,co ma povzbudi,ze sa to nedeje len mne. Som 5 deň po sekcii, a spala som tu uplne minimum,povedala by som bez prikrašlenia,ze na tvrdo vobec. Nepiste mi prosim,ze je to strach o maleho,lebo ten nemam,aj teraz si tu pekne spinka pri mne uz 3h.,mam cas a nic,zavrete oci a spanok neprichadza. Citim uz akoby prestimulovanu mysel a kolobech strachu,ze to tak ostane. Dostavam sa do nervozity a velmi tlacim na spanok.V tehotenstve som problem s tym nemala.Brala som aj Ad pred tehotenstvom,ale uplne minimalne davky a nie na nespavosť.Prosim povzbudte ma nejako,ze to prejde.

anonym_ad25ab
24. máj 2026

Zajtra volaj gyn., nirmalne to odkomunikuj s lekárkou

marhulka13
24. máj 2026

@anonym_autor tesne po pôrode som to mala aj ja, plná adrenalínu a hormónov . No ako som prišla domov, tak zas opačne, spala by som vkuse. Postupne sa to ustalilo. No keď si brala ad, tak asi chodíš aj psychiatrovi, pre istotu sa skús spojiť s ním, aby ťa nespavosť nevycerpala a nezačali depresie

januska12323
24. máj 2026

Povedz to lekárom, dajú ti niečo na upokojenie.

anonym_fb793a
24. máj 2026

Urcite, ze to prejde. Ja som sa o prve dieta bala rovnako. Spalo so mnou v manzelskej postelu a casto som pocuvala, ci dycha. Budila som sa na kazdy sramot tak casto, ze som si nepamatala, pred kolkymi hodinami, ci minutami som bola hore. Potom som si to zapisovala na papier. Preslo par tyzdnov a ten strach opadol. Vstavala som uz len ns kojenie. Prestan sa o dieta bat, tvoj spanok bude aj tak plytky, ak by nieco, zobudis sa. Ukludni sa, vsetky sme to prezili a nase deti ziju. 🍀💙

anonym_22dbf2
24. máj 2026

@anonym_autor ja som takto nespala asi 3-4 dni vobec. Potom ma bolela hlava, hruuuza. A to bol prirodzeny porod. Asi sme take prestimulovane tymi hormonmi. Rodila som 4x a vzdy som toto mala. Mne az doma sa to uvolnilo tak uplne. Ale ked uz som zaspala potom, bola som takmer nezobuditelna.

anonym_d705b7
24. máj 2026

@anonym_autor vyhladaj odbornu pomoc. sprankova deprivacia v spojeni s uzivanim ad v minulosti ti moze velmi poskodit. necakaj, chod