Znova krvácam po pôrode
Potrebujem poradiť,som sa poriadne vystrašená.som 6 týždňov po pôrode.už týždeň som bola bez krvacania a teraz sa mi vrátilo.čím to môže byť?máte niekto podobny problém?
ja som uz tiez takmer nekrvacala a spustilo sa mi na 4tyzden silne krvacanie tak som volala svojmu Dr ten ma hned pozrel na sone a bol z toho kyret-boli vo mne este nejake plodove obaly a cast placenty. potom to uz bolo ok. isli zo mna take sliznice a bolelo ma podbrusko.
Juuuj tak teraz si má vystrasila:-/mňa našťastie nebolí,iba trošku cítim akoby menzes,ale iba trošku.príde mi to take ako menzes,tak neviem.budúci týždeň mám ísť na kontrolu,tak dúfam že to prejde dovtedy.
@bubatenka17 ja som mala to iste, bol to mnezes, som myslela ze budem mat pokoj, ale nasiel si ma 😠 😀
@bubatenka17 znama mala podobne ako bubka35..
mala mensie bolesti,krvacala...tiez tam ostali jej zbytky placenty...
aj mne ostali zvysky, a to som mala jeden kyret hned po porode a druhy pre staletrvajuce krvacanie este aj 5 tyzdnov po
aj ja mám ten istý problém :( po 5.týždňoch od pôrodu - krvácanie :( bolesť len ako pri menzese . snáď nebude potrebná kyretáž .... je to problém? ako dlho sa leží na gynke? narkóza ? malého mi dajú na izbu ? a čo s kojením? samé otázniky, ale som vystrašená poriadne :(
Snáď to nebude treba.sa teraz bojím ísť k lekárovi.ja mám to krvácanie slabé tak neviem.vy ho máte silné?
Teraz napríklad nrkrvacam vôbec.tak dúfam že to nebude nutné čistiť,bojím sa toho moooc.
Mne sa stalo to iste a doktor povedal ze to moze byt aj menstruacia. Dal mi nejake lieky, uz si nepamatam ako sa volali a do tyzdna to preslo. Radsej zavolaj doktorovy, pre istotu. Drzim palce, snad to bude len to co som mala ja.
@kacero kyretu sa nemusis bat, robi sa v celkovej narkoze trva to cca 30min. ja som prisla rano nalacno, naobed mi robili v nemocke zakrok a na druhy den doobeda ma pustili domov. robili mi to na gynekologickom oddeleni nie na sestonedeli, takze babo bolo doma s tatinom a babkou-ale my sme boli na UM kedze laktacia sa nerozbehla.drzim palce nech je vsetko ok.
@bubatenka17 neboj, drzim palce nech to dobre dopadne.
ja som tiež krvácala po pôrode dva krát, vždy to prešlo samé, lekár mi povedal, že sa mi vyplavujú hormóny
Tak jeden deň som nekrvacala a teraz zas.ale iba take skôr jednorazové a potom zas nič.nechápem:-/už nech idem k lekárovi
tak to by bolo super, keby to boli len tie hormóny;o))) ja som niesla 15kg kočiar po schodoch, za tri dni ... vôbec ma nenapadlo, že to nesmiem ešte - dvíhať ťažšie veci :( a hrozne sa bojím narkózy :( a malého kojím, tak čo by bolo s ním ? dúfam, že to nie je nič vážne ... ďakujem za odpovede ;o)))
@bubatenka17 nestraste ja uz som pol roka po porode a sa mi to stale robi,po mesiaci dostanem normalnu menstruaciu a medzi tym tiez jeden 2 dni som krvacala ale to len trochu ale teraz som mala to slabe krvacanie tyzden ta asi tiez pojdem k lekarovi,jedna mi povedala ze to hormony,daj vediet ,ako u lekara
Tak baby všetko o.k.ultrazvuk v poriadku.podľa neho už to mohol byť menzes.a vraj môžem krvácať,hormóny kým sa dajú do poriadku,to trvá
tiez si mislim ze hormony,a to ti na to nic neporadil
@bubatenka17
Nie,veď je to normalne.a pravdepodobne som to mala už menzes

@bubatenka17 cistit sa mozes az 8 tt po porode. tak isto si mohla dostat aj normalny menzes. takze pokial z teba nejdu kusy, pockaj par dni uvidis co z tychto dvoch veci to je. podstatne je, ci nemas bolesti