icon

Agresívny prístup lekára v poradni pre tehotné

20. mar 2025

Ahojte,
Ide o to, že mi povedal, ze ako tehotná nemám vela jesť, že budem mať ťažký pôrod potom. Ale ja cele tehotenstvo prvé mesiace som úplne malo jedla, pretože mi nechutilo ani nič a z každej strany som len počúvala ako moje dieťa hladuje a neviem čo (pritom som jedla len nie vela) a už som v ôsmom mesiaci a vážim o 15 kilo viac než som mala pôvodnú váhu pred tehotenstvom. Pan doktor chcel len aby som pribrala 12kg. Ok , priznám sa, teraz som sa rozjedla trošku, keď mam na niečo chuť, ale nemyslím si, že sa prezieram… dnes som mala dva hotdogy pred poradňou, a to ho naštvalo, začal po mne kričať a nervovať sa, a vyhodil ma z poradne. Ako ok , chápem , že mi nechce zle, ale som tehotná a citlivá možno až príliš 😂 ale toto sa ozaj nerobí. Mali ste aj vy takéto niečo? No vely deň to mam v hlave, bolo mi aj do plaču z toho ako ma vyhodil. Celú poradňu vždy srandujeme (pozná sa s mojim otcom, pracovali spolu voľakedy) a mne to prišlo smiešne, ale nie v takom zmysle, že sa vysmievam a neberem to vážne , že nemám toľko jesť. Ale doktor dostal fakt že brutal nervy a začal byt fakt že neprijemny. No meviem čo týmto chcem povedať, možno by som chcela utešiť a možno date za pravdu doktorovi 😂

Strana
z5
zazka666
27. mar 2025

@sapa20 Akože , neber si to osobne. Toto je sakra osobné. Čo sa má ventilovať na cudzej žene. Keď sa nevie správať, nech ide hnoj kydať!!!!!!

spanielka44
2. apr 2025

Autorka ja len dodám že takisto som začínala na váhe 63kg a skončila som na 80kg a z toho malo dieta pôrodnú váhu len 3000g. Prva foto je v 8tt a druha foto je deň pred pôrodom, nikto mi neveril že som pribrala 17kg 😂 a to mi po pôrode 8kg zostalo Haha. Váha je len číslo pokial je babatko zdravé a odporúčam zmeniť gynekológa

Strana
z5