Agresívny prístup lekára v poradni pre tehotné
Ahojte,
Ide o to, že mi povedal, ze ako tehotná nemám vela jesť, že budem mať ťažký pôrod potom. Ale ja cele tehotenstvo prvé mesiace som úplne malo jedla, pretože mi nechutilo ani nič a z každej strany som len počúvala ako moje dieťa hladuje a neviem čo (pritom som jedla len nie vela) a už som v ôsmom mesiaci a vážim o 15 kilo viac než som mala pôvodnú váhu pred tehotenstvom. Pan doktor chcel len aby som pribrala 12kg. Ok , priznám sa, teraz som sa rozjedla trošku, keď mam na niečo chuť, ale nemyslím si, že sa prezieram… dnes som mala dva hotdogy pred poradňou, a to ho naštvalo, začal po mne kričať a nervovať sa, a vyhodil ma z poradne. Ako ok , chápem , že mi nechce zle, ale som tehotná a citlivá možno až príliš 😂 ale toto sa ozaj nerobí. Mali ste aj vy takéto niečo? No vely deň to mam v hlave, bolo mi aj do plaču z toho ako ma vyhodil. Celú poradňu vždy srandujeme (pozná sa s mojim otcom, pracovali spolu voľakedy) a mne to prišlo smiešne, ale nie v takom zmysle, že sa vysmievam a neberem to vážne , že nemám toľko jesť. Ale doktor dostal fakt že brutal nervy a začal byt fakt že neprijemny. No meviem čo týmto chcem povedať, možno by som chcela utešiť a možno date za pravdu doktorovi 😂
Autorka ja len dodám že takisto som začínala na váhe 63kg a skončila som na 80kg a z toho malo dieta pôrodnú váhu len 3000g. Prva foto je v 8tt a druha foto je deň pred pôrodom, nikto mi neveril že som pribrala 17kg 😂 a to mi po pôrode 8kg zostalo Haha. Váha je len číslo pokial je babatko zdravé a odporúčam zmeniť gynekológa

@sapa20 Akože , neber si to osobne. Toto je sakra osobné. Čo sa má ventilovať na cudzej žene. Keď sa nevie správať, nech ide hnoj kydať!!!!!!